• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par augstvērtīgu Latvijas produktu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2003., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par eirokalkulatoru lauksaimniekiem

Vēl šajā numurā

12.09.2003., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par augstvērtīgu Latvijas produktu

FOOD2.JPG (23513 bytes) FOOD1.JPG (22981 bytes)

Vakar izstādē “Riga Food”: Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga sarunā ar Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta mārketinga padomes projektu vadītāju Zigmāru Brunavu; SIA “Pūres cehs” direktors Aivars Žimants un Vaira Vīķe–Freiberga pie “Zaļās karotītes” stenda
Foto: A.F.I.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 11. septembrī, tikās ar sabiedriskās organizācijas “Mārketinga padome” valdi, esot klāt “Kvalitatīva Latvijas produkta” jeb tā dēvētās “zaļās karotītes” pasniegšanā četriem jauniem preču zīmes īpašniekiem – a/s “Rīgas piensaimnieks”, “Kok&Co”, “Rosība”, “Latfood”.

Uzrunājot zemkopības ministru Mārtiņu Rozi, padomes dalībniekus un uzņēmējus, prezidente sacīja, ka tic Latvijas produktu labajai slavai un ir pilnībā pārliecināta par Latvijas produktu auglīgajām perspektīvām ne tikai pašmāju, bet arī Eiropas un pasaules mērogā. Pēc valdes sēdē priekšāstādītās Latvijas lauksaimniecības tirgus veicināšanas programmas, kuras mērķis ir palielināt augstas kvalitātes Latvijas produktu noieta tirgu un konkurētspēju Eiropas tirgos, V.Vīķe-Freiberga uzsvēra mārketinga nozīmi Latvijas produktu tirgus veicināšanā: “Jūsu darba ķēdes noslēguma posms ir pircējs, kurš izdara veikalā savu izvēli, sakot “jā” vai “nē” jūsu precei, citas izvēles, gluži kā referendumā par Latvijas nākotni Eiropā, nav.”

Valsts prezidente pauda gatavību turpināt iesaistīties Latvijā ražotu kvalitatīvu produktu tirgus veicināšanas pasākumos, novēlot sekmes katram uzņēmējam augstvērtīga produkta pārdošanā un izplatīšanā.

Klātesošie uzņēmēji un valdes locekļi apliecināja gatavību tautas nobalsošanā 20.septembrī izdarīt izvēli par Latvijas dalību Eiropā, kas nodrošinātu Latvijas produktiem plašāku noieta tirgu un vārtus izejai uz pasaules tirgiem.

Sveicot “zaļās karotītes” saņēmējus, prezidente novēlēja “tādas sekmes un pircēju piekrišanu jums visiem kā tajā pasakā, kurā meita ceļas no rīta un prasa mammai: “mammu, kur ir mana lielā karote?”.

Prezidente vakar Ķīpsalas izstāžu zālē arī apmeklēja izstādi “Riga Food”, paužot gandarījumu par daudzajiem augstvērtīgajiem Latvijā ražotajiem produktiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!