• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Grozījums Protokolā pie Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības līguma par personu nodošanu un pieņemšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2003., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78890

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Grozījums Protokolā pie Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības līguma par personu nodošanu un pieņemšanu (krievu valodā

Vēl šajā numurā

12.09.2003., Nr. 125

PAR DOKUMENTU

Veids: starptautisks dokuments

Pieņemts: 19.08.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Grozījums Protokolā pie Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības līguma par personu nodošanu un pieņemšanu

(Noslēgts notu apmaiņas veidā)

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija

Nr. 43/7086-6480

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Ukrainas Ārlietu ministrijai, un tai ir tas gods apstiprināt šāda satura Ukrainas Ārlietu ministrijas 2003. gada 30. aprīļa notas Nr. 712/RGG/22-34041 saņemšanu:

“Ukrainas Ārlietu ministrija apliecina savu cieņu Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai, un, atsaucoties uz Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas 2001. gada 2. janvāra notu Nr. 43/13-13 un ievērojot Ukrainas un Latvijas konsultāciju konsulārajos jautājumos, kas notika 2002. gada 6. novembrī Kijevā, rezultātus, tai ir tas gods paziņot sekojošo.

Grozījums, ko Latvijas Puse ir piedāvājusi Protokolā pie Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības Līguma par personu nodošanu un pieņemšanu, kas parakstīts 1997. gada 24. jūlijā, ir pieņemams. Ukrainas Puse piekrīt izslēgt no Protokola 4.2. apakšpunktu.

Ja šis Ukrainas Puses priekšlikums ir pieņemams Latvijas Republikas valdībai, Ukrainas Ārlietu ministrija piedāvā, lai šī nota un Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas atbildes nota veidotu abu Pušu vienošanos par grozījumiem Protokolā pie Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības Līguma par personu nodošanu un pieņemšanu, kas parakstīts 1997. gada 24. jūlijā, kas stāsies spēkā trīsdesmitajā (30.) dienā pēc Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas atbildes notas datuma.

Ukrainas Ārlietu ministrija izmanto šo izdevību, lai vēlreiz apliecinātu savu patieso cieņu Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai.”

Latvijas Republikas Ārlietu ministrijai ir tas gods apliecināt, ka Latvijas Republikas valdība piekrīt Ukrainas valdības priekšlikumam. Līdz ar to Ukrainas Ārlietu Ministrijas 2003. gada 30. aprīļa nota Nr. 712RGG/22-34041 un šī nota veido Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības Vienošanos par grozījumu Protokolā pie Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības Līguma par personu nodošanu un pieņemšanu, kas parakstīts 1997. gada 24. jūlijā. Šī Vienošanās stāsies spēkā trīsdesmitajā (30.) dienā pēc šīs notas datuma.

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija izmanto šo izdevību, lai vēlreiz apliecinātu savu patieso cieņu Ukrainas Ārlietu ministrijai.

Rīga, 2003. gada 19. augustā

Ukrainas Ārlietu ministrija

Kijeva

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!