• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.2003., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasaules lielākie burinieki Rīgā

Vēl šajā numurā

13.08.2003., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

* Preiļos 23. augustā notiks otrā Latvijas novadu Siera diena. Tās ietvaros atklās pieminekli “Siera dimants” un pirmās sešas no apmēram 15 granīta, misiņa un nerūsējošā tērauda skulptūrām, kuras atveidos populārākās Latvijas piena pārstrādes uzņēmumos ražotās siera šķirnes. Pasaulē ir tikai četri pieminekļi sieram, bet skulptūru dārza nav nekur. Sabiedriskā organizācija “Siera klubs” gatavo pieteikumu Ginesa rekordu grāmatai. (Šo pasākumu vairāk intriģējošu padara fakts, ka piemineklis sieram sliesies vietā, kur vēl pavisam nesen atradās “mūžam dzīvā pasaules proletariāta vadoņa” monuments – “LV”.)

Pēc “LAUKU AVĪZES”

 

* Sākot ar 2004./2005. gada ziemas sezonu, AS “Latvijas gāze” no Inčukalna krātuves piegādās dabasgāzi arī Lietuvas pierobežas pilsētām. Plānots, ka brāļi lietuvieši saņems 300 miljonus kubikmetru dabasgāzes ziemas sezonā – tā ir ceturtā daļa no visas Latvijas patēriņa. Šobrīd Inčukalna pazemes krātuve apgādā arī visu Igauniju un Krievijas pierobežas apgabalus.

Pēc “DIENAS BIZNESA”

 

* Zemkopības ministrijas Lauku attīstības departamenta Zemes izmantošanas nodaļas vadītāja Valentīna Mišurova: “Kura pašvaldība ir sodījusi zemes īpašniekus, kas nerūpējas par saviem laukiem? Un ja pašvaldības to nedara, tās pašas vajadzētu sodīt. Faktiski jau pietiek pašvaldībai tikai izrādīt stingrāku nostāju, pat vēl nesodot, un zemes īpašumi tiek sakārtoti. Ir precedenti.” Un mēs šausminošo kūlas dedzināšanu norakstām uz pēcpadomju palieku rēķina.

Pēc “KAPITĀLA”

 

* Imidža spodrināšanas nolūkā Pareksa banka iegādājusies pagaidām visā Austrumeiropā vienīgo elitāro un ekskluzīvo superautomobili “Maybach”. “Mercedes” firmā katru gadu ar rokām samontē tikai 1000 šādu mašīnu. “Maybach” tiek krāsota un komplektēta atbilstoši pircēja vēlmēm. Parasti tajā ir divi televizori, DBD, divi telefonaparāti, bārs un vēl citi labiekārtojumi jeb, autofanu žargonā izsakoties, ekstras. Mašīnas cena – ap 260 700 latu. Klīst runas, ka vēl kāds no mūsu miljonāriem interesējas par šīs reprezentatīvās visaugstākās klases automašīnas iegādi.

Pēc “VESTI SEGODNJA”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!