• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 16. un 17. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.2003., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77970

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas pievilcību somu acīs

Vēl šajā numurā

13.08.2003., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” – ir iznākusi 16. un 17. burtnīca

Godātie lasītāji, šīs valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums dodas ar divdesmit pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 5. un 12. jūnijā, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 18. jūnija līdz 3. jūlijam, un trīsdesmit astoņiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 3. līdz 17. jūnijam. Saeima ratificējusi 1970. gada Eiropas konvenciju par kriminālspriedumu starptautisko spēkā esamību, 1992. gada Eiropas konvenciju arheoloģiskā mantojuma aizsardzībai, Starptautisko augu aizsardzības konvenciju 1979. gada redakcijā un ar 1997. gada grozījumiem. Par šo konvenciju spēkā stāšanos Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Grozījumi izdarīti Administratīvo pārkāpumu kodeksā, Krimināllikumā, Sodu reģistra likumā, Ieroču aprites likumā, Cilvēka genoma izpētes likumā, likumos “Par iepirkumu valsts vai pašvaldību vajadzībām”, “Par uzņēmumu, iestāžu un organizāciju darbības apturēšanas kārtību” un vairākos citos.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par prasībām sociālo pakalpojumu sniedzējiem. Tie attiecas uz pašvaldību sociālajiem dienestiem, bērnu un pieaugušo sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijām, krīzes centriem, nakts patversmēm u.tml. Saskaņā ar Veterinārmedicīnas likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā piešķirama kompensācija īpašniekiem par zaudējumiem dzīvnieku infekcijas slimību apkarošanas laikā. Tiem ir seši pielikumi, kuros norādītas kompensācijas summas par piespiedu kārtā nokautiem dzīvniekiem, iznīcināto dzīvnieku barību, inventāru u.c. Izdoti arī noteikumi par kaušanai paredzēto dzīvnieku aizsardzības prasībām. Kautuves telpām, iekārtām un dzīvnieku turēšanas vietām jābūt izveidotām tā, lai pasargātu tos no satraukuma, sāpēm un ciešanām. Izdarīti grozījumi vairākos agrāk izdotajos Ministru kabineta tiesību aktos.

Jūsu “LV”

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!