• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2003. gada 4. augusta rīkojums Nr. 487 "Par Izglītības attīstības koncepcijas 2002.-2005.gadam īstenošanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2003., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77811

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.490

Par Rīgas brīvostas valdes locekļu atbrīvošanu no amata

Vēl šajā numurā

06.08.2003., Nr. 111

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 487

Pieņemts: 04.08.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.487

Rīgā 2003.gada 4.augustā (prot. Nr.42, 5.§)

Par Izglītības attīstības koncepcijas 2002.–2005.gadam īstenošanu

1. Aizsardzības ministrijai, Iekšlietu ministrijai, Kultūras ministrijai, Tieslietu ministrijai un pašvaldībām, kuru pārziņā ir izglītības iestādes, katru gadu līdz 1.februārim (par laikposmu no 2003. līdz 2005.gadam) iesniegt Izglītības un zinātnes ministrijā analītisku pārskatu par pasākumiem, kas iepriekšējā gadā veikti, īstenojot koncepciju.

2. Labklājības ministrijai, Veselības ministrijai un Zemkopības ministrijai katru gadu līdz 1.februārim (par laikposmu no 2003. līdz 2004.gadam) iesniegt Izglītības un zinātnes ministrijā analītisku pārskatu par pasākumiem, kas iepriekšējā gadā veikti, īstenojot koncepciju.

3. Labklājības ministrijai un Veselības ministrijai, saglabājot izglītības iestāžu attiecīgo valsts budžeta pusgada finansējumu, visas savā padotībā esošās valsts profesionālās vidējās izglītības iestādes ar 2004.gada 1.jūliju nodot Izglītības un zinātnes ministrijas padotībā.

4. Zemkopības ministrijai, saglabājot izglītības iestāžu attiecīgo valsts budžeta pusgada finansējumu, visas savā padotībā esošās profesionālās vidējās izglītības iestādes ar 2004.gada 1.jūliju nodot Izglītības un zinātnes ministrijas padotībā.

5. Finanšu ministrijai, sagatavojot valsts budžeta projektu kārtējam gadam, sākot ar 2004.gadu:

5.1. samazināt Labklājības ministrijas, Veselības ministrijas un Zemkopības ministrijas pamatbudžeta programmu līdzekļus šī rīkojuma 3. un 4.punktā minēto izglītības iestāžu uzturēšanai un kapitālieguldījumiem, attiecīgi novirzot atbilstošos līdzekļus Izglītības un zinātnes ministrijas pamatbudžeta programmām;

5.2. lai nodrošinātu papildu funkciju izpildi, kas saistītas ar šī rīkojuma 3. un 4.punktā minēto izglītības iestāžu turpmāko administrēšanu, samazināt Labklājības ministrijas, Veselības ministrijas un Zemkopības ministrijas budžetā līdzekļus centrālā aparāta uzturēšanai, attiecīgi novirzot tos Izglītības un zinātnes ministrijas budžetā centrālā aparāta uzturēšanai.

6. Izglītības un zinātnes ministrijai izstrādāt un līdz 2003.gada 15.augustam iesniegt Valsts kancelejā Ministru prezidenta rīkojuma projektu par starpministriju darba grupas izveidi rīcības plāna izstrādei šī rīkojuma 3. un 4.punktā minēto pasākumu īstenošanai un finansējuma pārdalei starp nozaru ministrijām.

Ministru prezidents E.Repše

Izglītības un zinātnes ministrs K.Šadurskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!