• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Grozījumi ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 21. janvāra rīkojumu Nr.49 apstiprinātajos "Metodiskajos norādījumos par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas un uzskaites kārtību ēkām un būvēm". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2003., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77803

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.1205

Grozījums ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 4. februāra rīkojumu Nr. 95 "Par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" apstiprinātajos "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību"

Vēl šajā numurā

06.08.2003., Nr. 111

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 1200

Pieņemts: 31.07.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr. 1200

Rīgā 2003. gada 31. jūlijā

Grozījumi ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 21. janvāra rīkojumu Nr.49 apstiprinātajos “Metodiskajos norādījumos par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas un uzskaites kārtību ēkām un būvēm”

1. Sakarā ar 2003. gada 20. jūnija likumu “Grozījumi likumā “Par nekustamā īpašuma nodokli”” apstiprinu ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 21. janvāra rīkojumu Nr. 49 apstiprinātajos “Metodiskajos norādījumos par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas un uzskaites kārtību ēkām un būvēm” šādus grozījumus:

1.1. izteikt 3.punktu jaunā redakcijā:

“Vienlaicīgi ar deklarāciju par 2004. gadu saskaņā ar likuma “Par nekustamā īpašuma nodokli” pārejas noteikumu 11.punktu nekustamā īpašuma nodokļa maksātājs iesniedz pašvaldībām attiecīgās pašvaldības teritorijā esošo ar nekustamā īpašuma nodokli apliekamo objektu (ēku un būvju) sarakstu, bet līdz 2005. gada 1.februārim un 2006. gada 1. februārim – saraksta precizējumus, ja tādi ir.”

1.2. izteikt 7.punktu jaunā redakcijā:

“Deklarācijas un pārskatus, kopsavilkuma deklarācijas un kopsavilkuma pārskatus nodokļa administrācijām neiesniedz sabiedriskās organizācijas un to uzņēmumi, kuri iekļauti Ministru kabineta apstiprinātajā sarakstā saskaņā ar likuma “Par nekustamā īpašuma nodokli” 1.panta otrās daļas 18.punktu.”

1.3. papildināt 18.punktu ar rindkopu šādā redakcijā:

“Gadījumos, kad pašvaldības piešķirtais atvieglojums nekustamā īpašuma nodokļa maksātājam, kurš ir saimnieciskās darbības veicējs, pārsniedz minimālā atbalsta apmēru, kādu paredz Komercdarbības atbalsta kontroles likums, pirms nodokļa atvieglojuma piešķiršanas pašvaldībai Ministru kabineta noteiktajā kārtībā (2003. gada 17. jūnija noteikumi Nr. 314 “Minimālā atbalsta uzskaites un piešķiršanas kārtība un minimālā atbalsta uzskaites veidlapu paraugi”) ir jāsaņem Valsts atbalsta uzraudzības komisijas lēmums par šāda atbalsta atbilstību Komercdarbības atbalsta kontroles likuma, citu normatīvo aktu un Eiropas līguma noteikumiem, kā arī saistībām, kas izriet no Latvijai saistošajiem starptautiskajiem līgumiem.”

2. Rīkojumu un ar šo rīkojumu apstiprinātos metodisko norādījumu grozījumus publicēt laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

3. Ar šo rīkojumu apstiprinātie grozījumi stājas spēkā ar 2004. gada 1.janvāri.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors K. Ketners

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!