• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā: Par 2003. gada 30. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.2003., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77276

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidijā:
Par 2003. gada 3. jūlija sēdi

Vēl šajā numurā

18.07.2003., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

Par 2003. gada 30. jūnija sēdi

1.Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 30. jūnija līdz 6. jūlijam.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par neatkarīgās Latvijas Valsts parlamenta — Saeimas — darbības atjaunošanas 10. gadskārtas pasākumiem.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par Vācijas Federatīvās Republikas Bavārijas Landtāga Sociālo lietu un Eiropas lietu komisijas deputāta Konrāda Koblera vizītes Latvijā programmu.

5. Pieņēma zināšanai deputāta J.Sokolovska, N.Kabanova, V.Buzajeva un A.Tolmačova iesniegumu par darba turpināšanu deputātu grupas “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” sastāvā.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par Latvijas un Gruzijas parlamentu sadarbības grupas nodibināšanu un precizēja tās sastāvu, papildinot grupu ar deputātiem I.Ūdri un D.Zaķi.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Pētersons vēlas iesaistīties Latvijas parlamentāriešu atbalsta grupas Tibetai darbībā.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Ķikuste vēlas iesaistīties Latvijas parlamentāriešu atbalsta grupas Tibetai darbībā.

9. Pieņēma zināšanai informāciju par Juridiskās komisijas apakškomisijas izveidošanu darbam ar Kriminālprocesa likumu.

10. Pieņēma zināšanai informāciju par Sociālo un darba lietu komisijas Iedzīvotāju demogrāfiskās attīstības apakškomisijas izveidošanu.

11. Pieņēma zināšanai Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas atzinumu par Saeimas 2002. gada pārskatu.

12. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Parlamenta Vides, sabiedrības veselības un patērētāju lietu komisijas vizītei Latvijā 2003. gada 9. un 10. jūlijā.

13. Apstiprināja izdevumu tāmi Itālijas Republikas Senāta un Pārstāvju palātas ES komisiju delegāciju vizītei Latvijā no 2003. gada 9. līdz 11. jūlijam.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas deputātiem I.Labuckai, V.Muižniecei un V.Stepaņenko no 2003. gada 30. jūnija līdz 3. jūlijam uz Briseli (Beļģija);

2) Eiropas lietu komisijas loceklim Oskaram Kastēnam, komisijas konsultantēm Deborai Pāvilai un Baibai Endzelei, Saeimas specializētajam atašejam LR pārstāvniecībā ES Ilmāram Solimam, ES Informācijas centra vadītājai Ilzei Luriņai un konsultantam Ivaram Bušmanim uz Lisabonu (Portugāle) no 2003. gada 5. jūlija līdz 10. jūlijam;

3) Informācijas nodaļas vadītājai Anitai Dūdiņai no 2003. gada 28. jūlija līdz 10. augustam uz Prāgu (Čehija) un Berlīni (Vācija);

4) Eiropas Savienības Konventa Saeimas delegācijas loceklim Rihardam Pīkam uz Briseli (Beļģija) no 2003. gada 8. jūlija līdz 11. jūlijam;

5) Eiropas Savienības Konventa Saeimas delegācijas loceklim Guntaram Krastam uz Briseli (Beļģija) no 2003. gada 3. jūlija līdz 5. jūlijam.

15. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Jāņa Reira komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2003. gada 26. jūnija līdz 28. jūnijam.

16. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu J.Stalidzānes, P.Ontužāna, S.Goldes, I.Ostrovskas, Ē.Zommeres, Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes E.Kacinas pārskatu par komandējumu uz Palangu (Lietuva) šā gada 6. jūnijā;

2) deputāta R.Pīka, L.Liepiņas un Eiropas lietu komisijas konsultantes D.Pāvilas pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no šā gada 29. maija līdz 1. jūnijam;

3) deputāta R.Pīka, G.Krasta un Eiropas lietu komisijas konsultantes D.Pāvilas pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no šā gada 3. jūnija līdz 7. jūnijam;

4) Deputātes L.Mūrnieces pārskatu par komandējumu uz Kijevu (Ukraina) šā gada 16. un 17. jūnijā;

5) Stenogrammu nodaļas arhīva vadītājas I.Zaščinskas pārskatu par komandējumu uz Hāgu (Nīderlande) no šā gada 21. maija līdz 25. maijam;

6) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas konsultantes Gitas Strautiņas pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no šā gada 10. jūnija līdz 12. jūnijam;

7) Informācijas nodaļas konsultanta Jāņa Kapenieka pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no šā gada 16. marta līdz 17. aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

 

 

Par 2003. gada 8. jūlija sēdi

1. Izskatīja J.Plinera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Plineram neapmaksātu atvaļinājumu š. g. 8. jūlijā.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas ārkārtas sesijas sasaukšanu 2003. gada 8. jūlijā pulksten 14.45.

3. Apstiprināja komandējumu NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Aleksandram Kiršteinam un delegācijas sekretārei Sandrai Paurai uz Itāliju no 2003. gada 27. jūlija līdz 4. augustam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!