• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par somu elektronikas jaunumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2003., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76942

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Vecās pasaules norieta redzējumiem

Vēl šajā numurā

08.07.2003., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par somu elektronikas jaunumiem

Pasaulē lielākais mobilo tālruņu ražotājs “Nokia” šobrīd izstrādā digitālu pildspalvu, ar kuru zīmēto vai rakstīto varēs pārraidīt uz mobilo tālruni un tad pārsūtīt kā multimediju īsziņu. Pildspalva “Digital Pen SU–1B” būs lietojama komplektā ar īpašu bloknotu. Tādējādi varēs rakstīt ar digitālu “tinti” un nosūtīt tekstu vai zīmējumu ar “Bluetooth” mazas distances bezvadu pieslēgumu.

Bloknotam tiks izmantots papīrs, kas ir pavisam parasts, izņemot tajā iespiestos digitālo komandu simbolus, ko uztver pildspalva. Uzrakstītais tiks saglabāts “gif” attēlu formātā. Tekstus un attēlus pēc tam varēs nosūtīt uz tālruņiem, kuriem ir multimediju ziņojumu funkcija, piemēram, “Nokia 7650” un “Nokia 3650”, vai arī uz elektroniskā pasta adresi.

Ierīci arī iespējams pievienot pie personālā datora ar USB interfeisu, tādējādi uzrakstīto iespējams ielādēt datorā. Pildspalva atmiņā var uzglabāt līdz pat 100 A4 formāta teksta lappušu.

Pēc BNS/WENN

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!