• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kases publisko pārskatu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.2003., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Amerikas militāro palīdzību

Vēl šajā numurā

04.07.2003., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kases publisko pārskatu

Valsts kase ir sagatavojusi publisko pārskatu par 2002.gadu, kurā sniedz informāciju par Valsts kases darbības aktualitātēm 2002.gadā, nozīmīgākajiem paveiktajiem darbiem un attīstības prioritātēm 2003.gadam.

Publiskajā pārskatā iekļauta informācija par Valsts kases struktūru, tās izmaiņām un Valsts kases struktūrvienību svarīgākajām funkcijām. No pārskata arī iespējams uzzināt par Valsts kases galvenajiem sasniegumiem un būtiskākajām izmaiņām 2002.gadā, darbības rezultātiem, pasākumiem, kas veikti pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai, par iekšējās kontroles sistēmas darbību, tās efektivitāti un ieteikumu īstenošanu, Valsts kases finansējumu un tā izlietojumu, kā arī informāciju par personāla izglītošanu un kvalifikācijas paaugstināšanu.

Valsts kase ir Finanšu ministrijas pakļautībā esoša iestāde, kas no valsts budžeta ieņēmumiem asignē un veic maksājumus noteiktiem mērķiem, veic valsts budžeta izpildes un uzskaites, kā arī valsts parāda vadības funkcijas.

Publiskajā pārskatā atrodama detalizēta informācija par Valsts kases darbību 2002.gadā valsts budžeta izpildes jomā, Latvijas valsts parāda vadībā, valsts fondēto pensiju shēmas līdzekļu pārvaldīšanā un Eiropas Komisijas piešķirto līdzekļu finanšu vadībā.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!