• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Grozījumi ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 29. maija rīkojumu Nr. 370 "Par Elektroniskā kases aparāta (kases sistēmas) žurnālu un aktu" apstiprinātajā "Akta aizpildīšanas kārtībā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.2003., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76747

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.995

Grozījumi Valsts ieņēmumu dienesta 1999. gada 18. jūnija rīkojumā Nr. 362 "Par kultūras un citu pasākumu ieejas biļešu reģistrēšanas un piemērošanas kārtību"

Vēl šajā numurā

01.07.2003., Nr. 97

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 994

Pieņemts: 25.06.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr. 994

Rīgā 2003. gada 25. jūnijā

Grozījumi ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 29. maija rīkojumu Nr. 370 “Par Elektroniskā kases aparāta (kases sistēmas) žurnālu un aktu” apstiprinātajā “Akta aizpildīšanas kārtībā”

1. Izdarīt ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 29. maija rīkojumu Nr. 370 “Par Elektroniskā kases aparāta (kases sistēmas) žurnālu un aktu” apstiprinātajā “Akta aizpildīšanas kārtībā” šādus grozījumus:

1.1. papildināt “Akta aizpildīšanas kārtības” 4. punktu ar tekstu šādā redakcijā:

“Ja anulējamajā kases čekā bez atpakaļ pieņemtās preces ir norādītas vairāk nekā vēl divas citas preces un tās netiek pieņemtas atpakaļ, tad pārdevējs (vai cita uzņēmuma vadītāja iecelta atbildīgā persona) izsvītro kases čekā atpakaļ pieņemto preci, norāda, kas, kad un kāpēc labojis, un apliecina ar parakstu. Laboto čeku kopā ar sastādīto aktu izsniedz pircējam. Sastādītā akta ailē, kas paredzēta anulētā kases čeka pielīmēšanai, jāpielīmē labotā kases čeka kopija.”;

1.2. papildināt “Akta aizpildīšanas kārtību” ar 10. punktu šādā redakcijā:

“10. Ja kultūras un citu pasākumu ieejas biļešu tirdzniecībā tiek izmantoti kases aparāti (kases sistēmas) un pircējs kā darījumu apliecinošu dokumentu par biļešu iegādi saņem čeku, tad, pasākuma atcelšanas gadījumā pieņemot no pircējiem atpakaļ biļetes un izmaksājot par tām naudu, katra kases čeka anulēšana nav obligāta. Pārdevējs var noformēt vienu kopēju aktu par katrā biļešu kasē atpakaļ saņemtajām biļetēm (nodrošinot atpakaļ saņemto biļešu saglabāšanu kopā ar aktu) un izsniegto naudu. Pircēju rekvizītu norādīšana aktā nav obligāta.”

2. Rīkojumu publicēt laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

3. Rīkojums stājas spēkā pēc tā publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors K.Ketners

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!