• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Finanšu policijas pārvaldes direktoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2003., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76566

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par topošajiem valsts dokumentiem

Vēl šajā numurā

21.06.2003., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Finanšu policijas pārvaldes direktoru

19.jūnijā noslēdzās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) konkursa komisijas sēde, kas trešajā kārtā, izvērtējot četrus pretendentus, nolēma iecelšanai VID Finanšu policijas pārvaldes (FPP) direktora ierēdņa amatam izvirzīt Juri Timšānu. Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis akceptēja VID izvirzīto kandidatūru, un 30. jūnijā tika parakstīts VID ģenerāldirektora rīkojums par J.Timšāna iecelšanu Finanšu policijas pārvaldes direktora amatā. Savus pienākumus jaunais VID FPP direktors sāks pildīt 30.jūnijā.

Konkurss uz VID FPP direktora amata vietu tika izsludināts šā gada 6.maijā pēc tam, kad pēc paša vēlēšanās amatu atstāja līdzšinējais FPP direktors Aivars Purmalis. Pavisam konkursā pieteicās septiņi amata pretendenti. Konkurss noritēja trīs kārtās. Otrajā kārtā tika izvērtēti seši šā amata pretendenti. Konkursa trešajā tika vērtēti četri pretendenti un viņu sniegtie Finanšu policijas attīstības modeļi. Konkursa komisija nolēma par vispiemērotāko pretendentu amatam atzīt Juri Timšānu, savu izvēli motivējot ar to, ka pretendentam ir daudzpusīgas zināšanas, jo ir divas augstākās izglītības – juridiskā un ekonomiskā; darba specifikai atbilstoša darba pieredze Iekšlietu ministrijas Valsts policijā un Valsts kontrolē (Juridiskās daļas vadītājs), kā arī pieredze vadošā amatā un motivēta stratēģija VID FPP darbības efektivitātes paaugstināšanai. Konkursa komisiju vadīja VID ģenerāldirektors Kārlis Ketners, un tajā bija VID ģenerāldirektora vietnieki Nelija Jezdakova, Kaspars Čerņeckis, ģenerāldirektora padomnieks Aivars Purmalis, Juridiskās pārvaldes direktore Irina Kondakuva un Personāldaļas pārstāves Līga Grudule un Vita Smiltniece.

Juris Timšāns dzimis 1975.gada 21.aprīlī. 1998.gadā ieguvis bakalaura grādu tiesību zinātnēs Latvijas Policijas akadēmijā. No 1998.gada studē LU Ekonomikas un vadības fakultātē. 1998.gada sācis darbu Rīgas pilsētas Ekonomikas policijā. No 1999. līdz 2001.gadam bijis Rīgas pilsētas Ekonomikas policijas sevišķi svarīgu lietu inspektors, krāpšanas un smagu ekonomikas noziegumu apkarošanas apakšnodaļas vadītājs.

No 2001.gada līdz konkursam bijis Valsts kontroles juridiskās nodaļas vadītājs.

Valsts ieņēmumu dienesta Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!