• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par SAPARD programmas pavadošo pasākumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2003., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par beznodokļu tirdzniecības veikalu turēšanas atļaujām

Vēl šajā numurā

10.06.2003., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par SAPARD programmas pavadošo pasākumu

No 3. līdz 7.jūnijam Latvijā uzturējās Eiropas Komisijas SAPARD direktorāta auditori, lai veiktu Speciālās pirmsiestāšanās programmas lauksaimniecībai un lauku attīstībai (SAPARD) programmas pavadošā pasākuma “Pavadošais pasākums 2. “Tehniskā palīdzība”” pirmsakreditācijas pārbaudi.

Vizītes laikā auditori tikās ar Finanšu ministrijas, Valsts kases un SAPARD aģentūras — Lauku atbalsta dienesta — pārstāvjiem, lai pārbaudītu izstrādātās ieviešanas un maksājumu procedūras pasākuma īstenošanai.

Kā tika norādīts noslēguma sanāksmē Finanšu ministrijā, auditoru atzinums ir pozitīvs un Latvijas institūcijas ir veikušas nepieciešamos pasākumus Speciālās pirmsiestāšanās programmas lauksaimniecībai un lauku attīstībai (SAPARD) programmas pavadošā pasākuma “Pavadošais pasākums 2. “Tehniskā palīdzība”” ieviešanas uzsākšanai. Kā norādīja auditori, oficiālais lēmums nacionālajai atbildīgajai amatpersonai tiks iesniegts pēc saskaņošanas procedūras Eiropas Komisijā.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!