• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Aldari" kā par Dziesmu svētku ģenerālsponsoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2003., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75971

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lielo teroru pret latviešiem

Vēl šajā numurā

10.06.2003., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Aldari” kā par Dziesmu svētku ģenerālsponsoru

ALDARIS1.JPG (20953 bytes)
Foto: A.F.I.
“Aldara” prezidents Vitālijs Gavrilovs un Dziesmu svētku darba grupas vadītājs, virsdiriģents Romāns Vanags, parakstījuši svētku sadarbības līgumu

ALDARIS.JPG (25703 bytes)
“Aldara” prezidents Vitālijs Gavrilovs un Dziesmu svētku darba grupas vadītājs, virsdiriģents Romāns Vanags piektdienas, 6.jūnija, vakarā, parakstījuši svētku sadarbības līgumu

Tuvojas šīs vasaras lielākais un skanīgākais notikums – XXIII vispārējie latviešu Dziesmu svētki, kas, turpinot gadsimtu tradīciju, vienos dziesmu un deju mīļotājus. Latvijas lielākās alus darītavas, akciju sabiedrības “Aldaris” ražotais “Aldara alus” arī šoreiz kļūs par Dziesmu svētku ģenerālsponsoru.

Dziesmu svētku atbalstīšana kļuvusi par uzņēmuma tradīciju, apliecinot cieņu Latvijā godātam un koptam tautas mantojumam un sniedzot savu ieguldījumu valstiskas nozīmes kultūras pasākumu norisē.

Atsaucot atmiņā pēdējos Dziesmu svētkus, a/s “Aldaris’’ lepojas par iespēju būt kopā ar dziesmu un deju mīļotājiem gan kā šo svētku ģenerālsponsors, gan arī pievienojoties dejotāju pulkam ar savu deju kolektīvu. Rīgas astoņsimtgadei veltītajos Dziesmu svētkos uzņēmums kā Rīga-800 svinību ģenerālsponsors dziedātājiem un dejotājiem sniedza īpašu alus šķirni “Rīga 800”.

Sākoties pavasarim, visos Latvijas novados risinājās koru, orķestru un deju kolektīvu skates, cīnoties par to, kuri būs paši labākie. 1.jūlijā plkst. 22 Rīgā, Doma laukumā, notiks koru, deju kolektīvu un pūtēju orķestru konkursu uzvarētāju paziņošana un laureātu apbalvošana, kur spēcīgākos un skanīgākos Latvijas kolektīvus sveiks arī Dziesmu svētku ģenerālsponsors – “Aldara alus”. Paredzēts, ka XXIII vispārējos latviešu Dziesmu svētkos pavisam piedalīsies 319 kori, kuros dzied 12 380 dalībnieki – un kur nu vēl dejotāji un skatītāji no visiem Latvijas novadiem un ārvalstīm.

“Dziesmas un dejas ir tas spēks, kas vieno un stiprina. Manuprāt, Dziesmu un deju svētku laiks ir skaistākais laiks Latvijā, jo tad Latvija dzied, Latvija dejo – Latvija gavilē, apliecinādama savu bagātību un dzīvesprieku,” uzskata a/s “Aldaris” prezidents Vitālijs Gavrilovs. “Kur ir dziesmas un dejas, tur vienmēr ir bijis alus, kas ir neatņemama latviešu svinību sastāvdaļa. Būt kopā ar visiem dziedāt un dejot gribētājiem ir “Aldara alus” gods, tāpēc Dziesmu svētku atbalstīšana ir vēsturisks un tradicionāls mūsu uzņēmuma lēmums. Mēs esam lepni, ka Dziesmu svētki un “Aldara alus” ir Latvijas atpazīstamības zīme un simbols. Tie ir “brendi”, ar kuriem varam bagātināt Eiropu un pasauli. Mūsu valsts atpazīstamības veicināšana ar spēcīgu un pozitīvu kultūras un tautsaimniecības “brendu” palīdzību ir mūsu valsts attīstības garants.”

“Dziesmu svētki nav tikai krāšņā svētku nedēļa, tas ir dziedātāju, dejotāju, pūtēju orķestru dalībnieku un tautas lietišķās mākslas meistaru pacietīgs un ilgstošs darbs piecu gadu garumā. Dziesmu svētki ir šī procesa kulminācija,” saka Dziesmu svētku darba grupas vadītājs, virsdiriģents Romāns Vanags. “Ikviens, kas atbalsta Dziesmu svētkus, atbalsta arī tos daudzos tūkstošus dalībnieku, bez kuriem šie skaistie svētki nebūtu iedomājami.”

Ilze Štāla, Dziesmu svētku darba grupas sabiedrisko attiecību koordinatore Elīna Jankovska,  a/s “Aldaris” Sabiedrisko attiecību vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!