• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zemkopības ministrijas "karsto telefonu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.2003., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta informācija Nr.40/688-4561

Par konvencijas spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

06.06.2003., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zemkopības ministrijas “karsto telefonu”

Sākot ar 4. jūniju, katru trešdienu no pulksten 9 līdz 10 pa Zemkopības ministrijas “karsto telefonu” atbildēs zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, uzklausot Latvijas lauku iedzīvotāju, zemnieku un citu interesentu jautājumus par zemkopības attīstību. Ministrijas “karstais telefons” – 7027010 – ir gada sākumā atklātā tālruņa līnija, pa kuru Latvijas iedzīvotāji var paust savu viedokli, komentārus vai uzdot jautājumus par zemkopības nozari.

“Esmu pārliecināts, ka tiešā komunikācija ar Latvijas zemniekiem dod daudz pilnīgāku skatījumu uz visas nozares problemātiku, ļaujot aiz visas Latvijas kopējās ekonomiskās attīstības un kopējiem budžeta skaitļiem saskatīt arī konkrēta cilvēka vajadzības un problēmas,” uzskata zemkopības ministrs M. Roze.

Ministrs ir pārliecināts, ka iedzīvotāju atsaucība būs liela un jautājumi vai komentāri dos iespēju arī publiskai diskusijai. “Ministrija apkopo un analizē visus jautājumus vai komentārus, kas saņemti pa “karsto telefonu”, un pavisam drīz mēs sagatavosim šo jautājumu apskatu arī masu medijiem, lai sniegtu informāciju par tematiku un problēmām, kas uztrauc Latvijas ļaudis,” skaidro M. Roze. Protams, noslēpumā netiks turēti arī jautājumi, kas uzdoti ministram: “Lai cik kritiskas būtu lauku cilvēku iebildes, mēs esam gatavi skaidrot ministrijas pozīciju un mūsu iecerētos lauku attīstības virzienus.”

Ministrija apkopo jau saņemtos jautājumus pa “karsto telefonu”, kas izrādījies ļoti vajadzīgs, un iedzīvotāju atsaucība ir liela. Zemkopības ministrs uzsver, ka ideja par “karsto telefonu” radusies ministra vizītēs lauku rajonos un reģionālajā presē, kur rīkotas telefonakcijas konkrētā reģiona iedzīvotājiem. “Tā bija neatsverama pieredze un palīdzība ministrijas darbā, jo deva jaunu informāciju par reģionu un galu galā arī visas Latvijas lauku aktualitātēm.”

Pirmā “karstā telefona” akcija ar ministra piedalīšanos notiks 4. jūnijā no pulksten 9 līdz 10 pa tālruni 7027010.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!