• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par robežkontroles punktiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2003., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75304

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai sekmētu auglīgāku sadarbību

Vēl šajā numurā

27.05.2003., Nr. 78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par robežkontroles punktiem

Piektdien, 23.maijā, Finanšu ministrijā notika sēde darba grupā, kas izveidota, lai koordinētu PHARE 2001.gada Nacionālās programmas projekta “Kontroles infrastruktūra ostu un dzelzceļa robežas kontroles punktos” ieviešanu.

Darba grupai līdz nākamajai Ostu padomes sēdei, kas paredzēta 18.jūnijā, jāsagatavo informatīvais ziņojums par projekta “Kontroles infrastruktūra ostu un dzelzceļa robežas kontroles punktos” realizēšanu un priekšlikumiem tālākai attīstībai. Darba grupā ir Finanšu ministrijas, Valsts ieņēmumu dienesta, Pārtikas un veterinārā dienesta, satiksmes nozares un trīs lielo ostu pārstāvji.

Projektā paredzēta piecu robežkontroles punktu izbūve Latvijā – Rēzeknes preču stacijā, Daugavpils preču stacijā, Rīgas brīvostā, Ventspils brīvostā un Šķirotavas dzelzceļa stacijā Rīgā.

Darba grupas sēdē Valsts ieņēmumu dienesta pārstāvji sniedza informāciju par pašreizējo situāciju šī PHARE projekta ieviešanā un robežkontroles punktu būvniecībā – tiek gatavoti dokumenti, lai varētu izsludināt konkursu būvdarbu veikšanai. Lai gūtu pilnīgu priekšstatu par visu piecu robežkontroles punktu projektiem un paredzētajām kontroles tehnoloģijām tajos, nākamajā komisijas sēdē tiks prezentēti visu piecu robežkontroles punktu projekti.

 

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!