• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 6. un 7. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2003., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74810

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts meža atjaunošanu

Vēl šajā numurā

14.05.2003., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 6. un 7. burtnīca

Godātie lasītāji, šīs valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums devušās ar deviņiem likumiem un trīsdesmit pieciem Ministru kabineta dokumentiem. Saeima ratificējusi ANO Konvencijas pret transnacionālo organizēto noziedzību Protokolu pret migrantu nelikumīgu ievešanu pa zemes, jūras un gaisa ceļiem. Par tā stāšanos spēkā Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Grozījumi izdarīti Administratīvo pārkāpumu kodeksā, Satversmes aizsardzības biroja likumā, Lauku atbalsta dienesta likumā, Zemesgrāmatu likumā, Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likumā, kā arī likumos “Par policiju”, “Par cukuru” un “Par muitas nodokli (tarifiem)”. Tie jau ir stājušies spēkā.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par plānošanas reģionu teritorijām, par dekoratīvo augu pavairojamā materiāla atbilstības kritērijiem, par zāļu marķēšanas kārtību un par pieļaujamo zāļu atlieku daudzumu dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktos. Ar 2004. gada 1. maiju stāsies spēkā noteikumi par nekaitīguma un marķējuma prasībām augļu sulām un tām līdzīgiem produktiem. Pielikumā norādīts augļu nektāru minimālais sulas un biezeņa saturs procentos. Saskaņā ar likumu “Par akcīzes nodokli” izdoti noteikumi par kārtību, kādā piemēro atbrīvojumus no šī nodokļa. Grozījumi izdarīti noteikumos par kārtību, kādā veicami pašvaldību savstarpējie norēķini par izglītības iestāžu vai sociālās aprūpes iestāžu sniegtajiem pakalpojumiem, un vairākos citos tiesību aktos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!