• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par reņģu zvejas aizlieguma laika maiņu Rīgas jūras līcī zvejai ar traļiem 2003.gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2003., Nr. 69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74653

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.116

Par pasta pakalpojumu licences izsniegšanu SIA "AIRKARGO"

Vēl šajā numurā

09.05.2003., Nr. 69

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zivsaimniecības pārvalde

Veids: rīkojums

Numurs: 55

Pieņemts: 06.05.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes rīkojums Nr.55

Rīgā 2003. gada 6. maijā

Par reņģu zvejas aizlieguma laika maiņu Rīgas jūras līcī zvejai ar traļiem 2003.gadā

Saskaņā ar Ministru kabineta 2001.gada 13.novembra noteikumu Nr.479 “Noteikumi par rūpniecisko zveju teritoriālajos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos” 28.2.1. apakšpunktu un pamatojoties uz Latvijas Zivsaimniecības pētniecības institūta slēdzienu (šī rīkojuma pielikumā), par zemajām ūdens temperatūrām Rīgas jūras līcī un vēlāku reņģu nobriešanu nārstam:

1. Izmainīt Ministru kabineta 13.11.2001. noteikumu Nr.479 “Noteikumi par rūpniecisko zveju teritoriālajos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos” 19.3. apakšpunktā noteikto reņģu zvejas aizlieguma sākuma laiku Rīgas jūras līcī no 2003.gada 12.maija uz 22.maiju, bet nemainīt kopējo aizlieguma ilgumu un atbilstoši aizlieguma sākuma laika izmaiņām paredzēt aizlieguma beigu termiņu līdz 2003.gada 20.jūnijam.

2. Zvejniecības un zivju resursu nodaļai nosūtīt šo rīkojumu Vides ministrijai, Vides valsts inspekcijai, Jūras vides pārvaldei, Latvijas Zivsaimnieku asociācijai, Latvijas Zivrūpnieku savienībai un Latvijas Zvejnieku federācijai.

3. Starptautisko līgumu un juridiskajai nodaļai nodrošināt šī rīkojuma publikāciju masu saziņas līdzekļos — laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un laikrakstā “Diena”.

4. Rīkojuma izpildes kontroli uzdot Zvejniecības un zivju resursu nodaļai (P.Ivanovs).

Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieks N.Riekstiņš

 

Pielikums

Par reņģu zvejas ar traļiem Rīgas jūras līcī aizlieguma sākuma laika pārcelšanu

Latvijas Zivsaimniecības pētniecības institūts (LZPI) ierosina 2003.gadā pārcelt reņģu zvejas ar traļiem Rīgas jūras līcī aizlieguma sākuma laiku par 10 dienām vēlāk — no 12.maija uz 22.maiju.

Lai efektīvāk aizsargātu uz nārstu migrējošās reņģes, liegums jāpārceļ uz vēlāku laiku sakarā ar paredzamo reņģes nārsta termiņu aizkavēšanos Rīgas jūras līcī, ko izraisīs 2002./2003.gada relatīvi bargā ziema, zemā ūdens temperatūra un vēlāka reņģes nobriešana nārstam.

Šis LZPI priekšlikums pamatojas uz institūta veiktajiem hidroloģiskā režīma pētījumiem Baltijas jūrā un reņģu bioloģiskajām analīzēm Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī.

Latvijas Zivsaimniecības pētniecības institūta direktors M. Vītiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!