• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā: Par 2003. gada 23. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2003., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74332

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 29. aprīlī, Ministru kabineta sēdē

Vēl šajā numurā

30.04.2003., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

Par 2003. gada 23. aprīļa sēdi

1. Pieņēma lēmumu par Latvijas Republikas Satversmes sapulces sasaukšanas 83. gadadienai un Latvijas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 13. gadadienai veltītās Saeimas svinīgās sēdes sasaukšanu 2003. gada 4. maijā pulksten 12.

2. Attaisnoja deputāta Ata Slaktera 2003. gada 16. aprīļa Saeimas sēdes kavējumu.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 21. aprīļa līdz 27. aprīlim.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par svinīgajiem pasākumiem par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 13. gadadienai.

5. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par Saeimas komisiju sēžu protokolu publicēšanu Saeimas mājaslapā.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par Saeimas deputātes Silvas Goldes vēlmi iesaistīties Latvijas un Krievijas, Latvijas un Moldovas, Latvijas un Ēģiptes un Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupās.

7. Izskatīja Valsts prezidentes Vairas Vīķes–Freibergas vēstuli par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un aizsardzības likuma nodošanu Saeimai otrreizējai caurlūkošanai un nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas nākamās sēdes darba kārtībā.

8. Izskatīja Valsts prezidentes Vairas Vīķes–Freibergas vēstuli par likuma “Grozījumi likumā “Par pašvaldību palīdzību dzīvokļu jautājumu risināšanā”” nodošanu Saeimai otrreizējai caurlūkošanai un nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas nākamās sēdes darba kārtībā.

9. Pieņēma zināšanai valsts kontroliera Raita Černaja iesniegumu par Valsts kontroles likuma 45.panta pirmās daļas izpildi.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 13. gadadienas svinīgajiem pasākumiem 2003. gada 4.maijā.

11. Pieņēma lēmumu par avansa izsniegšanu Saeimas deputātiem — Eiropas Parlamenta novērotājiem.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam Guntaram Krastam un komisijas konsultantei Deborai Pāvilai laikā no 2003. gada 3.maija līdz 7. maijam uz Atēnām (Grieķija);

2) Stenogrammu nodaļas tulkam Gundegai Caunei uz Luksemburgu laikā no 2003. gada 2. maija līdz 6. jūlijam;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Jurim Dobelim laikā no 2003. gada 11. maija līdz 14. maijam uz Kijevu (Ukraina);

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Labuckai laikā no 2003. gada 3.maija līdz 6. maijam uz Parīzi (Francija).

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu Aleksandra Bartaševiča, Daiņa Turlā un Oļega Deņisova komandējumu uz Pekinu (Ķīnas Tautas Republika) no 2003.gada 22. aprīļa līdz 29. aprīlim.

14. Izslēdza no sēdes darba kārtības jautājumu par Saeimas deputāta Alda Kušķa komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2003. gada 3. maijā.

15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļu Andra Bērziņa, Borisa Cileviča, Inas Druvietes, Ingrīdas Labuckas un delegācijas sekretāra Martina Olekša pārskatu par komandējumu uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas kārtējo sesiju no 2003. gada 31. marta līdz 4. aprīlim Strasbūrā (Francija);

2) Saeimas deputātes Ineses Šleseres pārskatu par komandējumu uz konferenci “Konflikta risināšana ar dialoga palīdzību starp reliģijām un kultūrām” no 2003. gada 29. marta līdz 3. aprīlim Ņujorkā (ASV).

Saeimas sekretārs J.Reirs

 

Lēmums par Saeimas 2003. gada 4. maija sēdi

Saeimas Prezidijs nolemj:

Sasaukt 2003.gada 4.maijā pulksten 12.00 svinīgu Saeimas sēdi, kas veltīta Latvijas Republikas Satversmes sapulces sasaukšanas 83.gadadienai un Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 13.gadadienai.

Sēdes darba kārtībā: Saeimas priekšsēdētājas uzruna.

Rīgā 2003.gada 23.aprīlī Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!