• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par būvniecību uz robežas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.2003., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jēkabpils pilsētas domes lēmums

Par nodokļu parādu dzēšanu

Vēl šajā numurā

24.04.2003., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par būvniecību uz robežas

Vakar, 23. aprīlī, iekšlietu ministrs Māris Gulbis tikās ar austrumu robežas investīciju projektu ietvaros būvējamo un ceļamo objektu būvuzraugiem, kuri informēja ministru par celtniecībā paveikto darbu apjomu. Būvuzraugi norādīja, ka līdz šim brīdim celtniecības darbi ritējuši, stingri ievērojot noteiktās tāmes, un pastāstīja par līdz šim paveiktajiem darbiem katrā objektā.

M.Gulbis tikšanās laikā uzsvēra, ka būvuzraugiem arī turpmāk precīzi un konsekventi jāseko līdzi būvniecības gaitai un veicamo darbu kvalitātei. Tā, piemēram, ministrs vēlējās noskaidrot, vai objektu celtniecībā nav pielaistas kļūdas, veicot būvdarbus bargajā ziemas salā, kāds šogad janvārī piemeklēja Latviju. Tomēr būvnieki ministru pārliecināja, ka šajā laikā celtniecības darbi bija apturēti.

M.Gulbis uzklausīja būvuzraugu viedokli par austrumu robežas izbūvi kopumā un aicināja izteikt priekšlikumus par darbu tālāko gaitu, panākot līdzekļu ekonomiju.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!