• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par militāro atašeju un pārstāvi NATO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.2003., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74069

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikai jauns vēstnieks Serbijā un Melnkalnē

Vēl šajā numurā

23.04.2003., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par militāro atašeju un pārstāvi NATO

Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs 17. aprīlī pasniedza akreditācijas dokumentus un atašeja atšķirības zīmes jaunajam Latvijas Republikas militārajam atašejam Dānijā, Norvēģijā un Islandē komandkapteinim Vladimiram Dreimanim.

E.Rinkēvičs pasniedza akreditācijas dokumentus arī jaunajam Aizsardzības ministrijas pārstāvim Latvijas Republikas pārstāvniecībā NATO Aivaram Puriņam, kura pārziņā būs Latvijas un NATO sadarbība finanšu jautājumos.

AM valsts sekretārs novēlēja V.Dreimanim un A.Puriņam godprātīgi pildīt tiem uzticētos pienākumus, savukārt abas amatpersonas pateicās par izrādīto uzticību un izteica apņēmību ar savu darbu veicināt Latvijas aizsardzības sistēmas attīstību un integrāciju Ziemeļatlantijas aliansē.

Ceremonijā piedalījās Nacionālo bruņoto spēku komandieris kontradmirālis Gaidis Andrejs Zeibots, NATO integrācijas izpildsekretārs brigādes ģenerālis Raimonds Graube, kā arī Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji.

Līdz iecelšanai amatā V.Dreimanis dienēja NBS štāba Stratēģiskās plānošanas pārvaldē, savukārt A.Puriņš strādāja Aizsardzības ministrijas Plānu un NATO integrācijas departamentā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!