• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2003. gada 8. aprīļa noteikumi Nr. 160 "Noteikumi par personas datu apstrādes sistēmas un Fizisko personu datu aizsardzības likumā noteikto reģistrējamo izmaiņu reģistrācijas valsts nodevu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2003., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73837

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.161

Noteikumi par darbības termiņa pagarināšanu 1994.gada 25.janvāra Nolīgumam par Latvijas Republikas valdības un Eiropas Patentu organizācijas Nolīguma par sadarbību patentu jomā (Sadarbības nolīguma) 3.panta 3.punkta īstenošanu

Vēl šajā numurā

15.04.2003., Nr. 58

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 160

Pieņemts: 08.04.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.160

Rīgā 2003.gada 8.aprīlī (prot. Nr.19 25.§)
Noteikumi par personas datu apstrādes sistēmas un Fizisko personu datu aizsardzības likumā noteikto reģistrējamo izmaiņu reģistrācijas valsts nodevu
Izdoti saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 10.panta otro daļu
un Fizisko personu datu aizsardzības likuma 22.panta sesto daļu
1. Noteikumi nosaka valsts nodevas likmes par personas datu apstrādes sistēmas un Fizisko personu datu aizsardzības likumā noteikto reģistrējamo izmaiņu reģistrāciju Datu valsts inspekcijā, kā arī valsts nodevas maksāšanas kārtību un atvieglojumus.
2. Valsts nodevas likme par personas datu apstrādes sistēmas reģistrāciju Datu valsts inspekcijā ir 30 latu. Ja sistēmas pārzinis ir fiziska persona vai mazais uzņēmums likuma “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” 17.panta pirmās daļas izpratnē, valsts nodevas likme ir 15 latu.
3. Valsts nodevas likme par Fizisko personu datu aizsardzības likumā noteikto reģistrējamo izmaiņu reģistrāciju ir 15 latu. Ja sistēmas pārzinis ir fiziska persona vai mazais uzņēmums likuma “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” 17.panta pirmās daļas izpratnē, valsts nodevas likme ir 5 lati.
4. Par citām darbībām Datu valsts inspekcijā valsts nodevas likmes ir šādas:

4.1. reģistrācijas apliecības dublikāta izsniegšana — 10 latu;

4.2. reģistrācijas apliecības dublikāta izsniegšana, ja sistēmas pārzinis ir fiziska persona vai mazais uzņēmums likuma “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” 17.panta pirmās daļas izpratnē, — 5 lati.
5. Valsts nodevu maksā pirms attiecīgā pieteikuma iesniegšanas.
6. Valsts nodevu ieskaita valsts pamatbudžetā.
7. Valsts nodevu nemaksā par personas datu apstrādes sistēmas reģistrācijas pieteikumā minētās informācijas grozīšanu, ja grozījums ir saistīts ar administratīvo teritoriju pārveidošanu, robežu vai nosaukuma maiņu, kā arī ar ielas nosaukuma vai ēkas numerācijas maiņu.
8. Valsts nodevu, kas noteikta šo noteikumu 2. un 3.punktā, neatmaksā, ja Datu valsts inspekcija ir pieņēmusi lēmumu atteikt personas datu apstrādes sistēmas reģistrāciju vai Fizisko personu datu aizsardzības likumā noteikto reģistrējamo izmaiņu reģistrāciju.
9. Valsts nodeva nav jāmaksā valsts un pašvaldību institūcijām.
Ministru prezidents E.Repše

Tieslietu ministra vietā — iekšlietu ministrs M.Gulbis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!