• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas domes priekšsēdētāja vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2003., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73167

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par cūkgaļas tirgus aizsardzību

Vēl šajā numurā

26.03.2003., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas domes priekšsēdētāja vizīti

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs uzskata, ka viņa vizīte Vācijā, kas notika Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas valsts vizītes ietvaros, bijusi sekmīga un rezultatīva.

G. Bojāra programmā bija iekļautas tikšanās ar Berlīnes, Minhenes un Rostokas mēriem, ar Vācijas satiksmes ministru, kā arī vairāku Vācijas banku augsta līmeņa amatpersonām un biznesa aprindu pārstāvjiem.

Tiekoties ar Berlīnes amatpersonām, saņemts piedāvājums finansiāli atbalstīt dzīvojamo namu siltināšanas programmu Rīgā.

Rostokā Rīgas domes priekšsēdētājs iepazinās ar iegremdētā tuneļa būvi. Šis objekts pēc saviem tehniskajiem parametriem ir gandrīz analogs Rīgā plānotajam Ziemeļu šķērsojumam.

Tiekoties ar Vācijas satiksmes ministru, pārrunātas iespējas attīstīt prāmju satiksmi starp Rīgu un dažādām Vācijas ostām.

Tiekoties ar “Dresdner Bank” un “Vereinsbank” pārstāvjiem, Rīgas domes priekšsēdētājs apspriedis jautājumus, kas saistīti ar pilsētas obligāciju emisiju. Vācijas finanšu aprindu pārstāvji, kas iepriekš iepazinušies ar situāciju Rīgā, Latvijas galvaspilsētas finanšu stāvokli vērtējuši kā labu un atzinuši, ka pašlaik šādu akciju izlaišanai ir piemērots brīdis.

Rīgas domes priekšsēdētājs Berlīnes, Minhenes un Rostokas augstākās amatpersonas ielūdzis apmeklēt Rīgu Eirovīzijas un regates “Cutty Sark” laikā.

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!