• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 3. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2003., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73044

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas vīzu režīmam 10 gadu

Vēl šajā numurā

25.03.2003., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 3. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums devusies kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca ar sešiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 6. un 13. februārī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 20. un 28. februārī, un divdesmit diviem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 4. līdz 18. februārim. Saeima izdarījusi grozījumus Dzelzceļa likumā, Dzīvnieku aizsardzības likumā un Reģionālās attīstības likumā. Apstiprināti arī grozījumi 1996. gada 10. jūlijā parakstītajā Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas nolīgumā par valsts robežas šķērsošanas vietām. Grozījumi tiek izdarīti, veicot diplomātisko notu apmaiņu. Tie stāsies spēkā, kad būs saņemts pēdējais paziņojums par nepieciešamo iekšējo procedūru izpildi, un Ārlietu ministrija par to sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Ratificēts 2001. gada 20. septembrī Rīgā parakstītais Latvijas Republikas un ASV vienošanās protokols par likumu izpildi.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par obligātajām nekaitīguma prasībām diētiskajai pārtikai, par prasībām atkritumu sadedzināšanai, par kārtību, kādā veidojamas un finansējamas Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienības, kas piedalās starptautiskajās operācijās, u.c. Izdoti jauni Privatizācijas sertifikātu piešķiršanas un privatizācijas sertifikātu kontu atvēršanas noteikumi un noteikumi par kārtību, kādā jautājums par plānošanas reģionu teritorijām saskaņojams ar pašvaldībām. Ar šā gada 1. jūliju stāsies spēkā noteikumi par kārtību, kādā īpašnieks sniedz ziņas par nekustamajā īpašumā dzīvojošām personām, un par kārtību, kādā anulējamas ziņas par deklarēto dzīvesvietu. Saskaņā ar likumu “Par nekustamā īpašuma nodokli” izdoti noteikumi par kārtību, kādā ar šo nodokli neapliek zemi, kuru aizņem atjaunotās vai ieaudzētās mežaudzes. Dzelzceļa kravas pārvadājumu noteikumiem ir četri pielikumi, kuros doti zīmējumi ar savijumu un plombu uzlikšanas paraugiem, noteikti universālo vidējas tonnāžas konteineru izmēri un uzskaitītas galvenās sasalstošās kravas un galvenās ātrbojīgās kravas. Ar Ministru kabineta rīkojumu apstiprināta Ekonomikas un kultūras augstskolas Satversme.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!