• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas vēsturisko centru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2003., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72791

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

19.03.2003., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas vēsturisko centru

Pirmdien, 17.martā, ar interaktīvu diskusiju atklāta Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna mājaslapa www.rvc.lv Diskusija par Rīgas vēsturiskā centra attīstības risinājumiem un vīziju, kā arī par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna izstrādes aktualitātēm notika mājaslapas apakšsadaļā "Sarunas" no pulksten 15 līdz 16. Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēja Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna izstrādes darba un koordinācijas grupas vadītājs Aigars Kušķis.

Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna izstrādes darba un koordinācijas grupa izveidojusi mājaslapu, lai iedzīvotāji un speciālisti varētu iegūt plašu informāciju par plāna izstrādi un arī iepazīties ar aktuālāko, jaunāko informāciju plāna izstrādē. Ar mājaslapas starpniecību sabiedrība varēs arī izteikt viedokli par plānu un Rīgas vēsturiskā centra attīstību, kā arī izdiskutēt aktuālos jautājumus ar plāna izstrādē iesaistītajiem speciālistiem un amatpersonām.

Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna mājaslapas sadaļā "Plāna būtība" ievietota informācija par plāna izstrādes pamatojumu, mērķiem, uzdevumiem un organizatorisko struktūru, savukārt sadaļā "Izstrādes gaita" mājaslapas apmeklētāji var iepazīties ar informāciju par plāna izstrādes posmiem un termiņiem, dažādu institūciju nosacījumiem plāna izstrādei, kā arī par plāna apakšprojektu izpētes jomām un uzdevumiem.

Drīzumā šajā sadaļā tiks ievietota arī informācija par apakšprojektu izpildītājiem un izpētes rezultātiem.

Sadaļa "Sabiedrības viedoklis" atspoguļos sabiedrības attieksmi pret Rīgas vēsturiskā centra attīstības jautājumiem un ekspertu viedokli.

Lai noskaidrotu iedzīvotāju viedokli par Rīgas vēsturiskā centra attīstības risinājumiem, mājaslapā izveidota arī īpaša sadaļa – "Diskusijas". Tajā iedzīvotāji varēs izteikt savus komentārus par aktuālu plāna izstrādes tēmu, kā arī noteiktā laikā uzdot jautājumus un nekavējoties saņemt atbildes no plāna izstrādē iesaistītajiem speciālistiem un amatpersonām.

Mājaslapā plāna izstrādes darba un koordinācijas grupas speciālisti arī uzdos iknedēļas jautājumu par Rīgas vēsturisko centru un tā attīstības risinājumiem, uz kuru iedzīvotājiem būs jāsniedz pieņemamākais no sniegtajiem atbildes variantiem.

Daiga Konošonoka, projekta vadītāja sabiedrības iesaistes un informēšanas jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!