• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - Pasniedzot akreditācijas vēstules. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2003., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72405

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Domāju, ka nodokļu iekasēšana uzlabosies"

Vēl šajā numurā

13.03.2003., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— Pasniedzot akreditācijas vēstules

VITOLINS.JPG (19215 bytes)Vēstniekam Maķedonijā un Bulgārijā Uldim Vītoliņam

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar pasniedza akreditācijas vēstuli arī Latvijas vēstniekam Bulgārijā un bijušajā Dienvidslāvijas Republikā Maķedonijā Uldim Vītoliņam.

Pārrunājot divpusējās attiecības ar Bulgāriju, abas puses bija vienisprātis, ka Latvija ir gatava turpināt ES integrācijas pieredzes nodošanu Bulgārijai. Kā perspektīva tika atzīmēta arī tālākā sadarbība militārajā jomā, kas jāturpina, izvēršot starpvaldību dialogu šajā jautājumā.

U.Vītoliņš, informējot par stāvokli Latvijas un bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas attiecībās, atzīmēja savstarpējo ieinteresētību nodot Latvijas pieredzi valsts reformas un demokratizācijas procesā. V.Vīķe-Freiberga atzinīgi novērtēja Maķedonijas dalību forumā “Rīga 2002: tilts uz Prāgu”, domājot par valsts reformām ceļā uz kopējo Eiropas stabilitāti un drošību.

Vēstniekam Dānijā Indulim Bērziņam

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 12. martā, pasniedza akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniekam Dānijā Indulim Bērziņam.

BERZINS.JPG (18524 bytes)Novēlot sekmes jauno pienākumu pildīšanā, prezidente ar vēstnieku pārrunāja Latvijas un Dānijas tālākās sadarbības virzienus, īpaši uzsverot iespējas ekonomisko sakaru veidošanā, izglītības jomā, pašvaldību un nevalstisko organizāciju kontaktos.

Abas puses pauda gandarījumu par aktīvo un draudzīgo politisko dialogu starp abām valstīm.

V.Vīķe-Freiberga un I.Bērziņš apspriedās par Latvijas un Dānijas sadarbību Baltijas jūras reģiona ietvaros, uzsverot, ka šis Eiropas reģions ar savu dinamisko attīstību var dot pozitīvu ieguldījumu visam kontinentam.

Valsts prezidenta preses dienests

Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!