• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 2. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2003., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72290

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts policijas ēkas celtniecību

Vēl šajā numurā

12.03.2003., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 2. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 23. un 30. janvārī, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 21. janvāra līdz 4. februārim. Saeima ratificējusi 1961. gada Eiropas konvenciju par Starptautisko komercšķīrējtiesu, Latvijas un Kuveitas līgumu par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību, kā arī Latvijas un Slovēnijas brīvās tirdzniecības līguma B protokola jauno redakciju. Likums “Par koku ciršanas kārtību fiziskajām personām pastāvīgā lietošanā piešķirtajās meža zemēs” būs spēkā līdz 2006. gada 1. janvārim. Grozījumi izdarīti Veterinārmedicīnas likumā.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par metodiku meža aizsargjoslu noteikšanai ap pilsētām, par kārtību, kādā Latvija piedalās Eiropas Kopienas programmās, un par kārtību, kādā studenti apgūst speciālo militārās apmācības kursu. Grozījumi izdarīti noteikumos par kārtību, kādā tiek piešķirts, atmaksāts un dzēsts studiju kredīts no valsts līdzekļiem, par skaidrā naudā veikto darījumu deklarēšanu, par izložu un azartspēļu organizēšanas kontroli, par nekaitīguma un reklāmas prasībām mātes piena aizstājējiem un vairākos citos. Saskaņā ar Darba aizsardzības likumu izdoti noteikumi par nodarbināto aizsardzību pret darba vides trokšņa radīto risku un par drošības un veselības aizsardzības prasībām darbā uz zvejas kuģiem. Noteikumiem par dabas lieguma “Mežole” aizsardzību un izmantošanu ir divi pielikumi: funkcionālo zonu shēma un robežu apraksts. Noteikumi par nederīgo dokumentu reģistru nosaka tos Latvijas Republikas un ārvalstu dokumentus un nederīgās neaizpildītās veidlapas, kas iekļaujami reģistrā: pases, personas apliecības, transportlīdzekļa vadītāja apliecības un jūrnieka grāmatiņas. Ministru kabinets apstiprinājis Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolas Satversmi un Rīgas Juridiskās augstskolas Satversmi.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!