• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis". 10 gadi. Savā zemē, laikā un cilvēkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2003., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/71968

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Otrdiena, 04.03.2003.

Laidiena Nr. 34, OP 2003/34

Vēl šajā numurā

28.02.2003., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis”. 10 gadi. Savā zemē, laikā un cilvēkos

No jubilejas sveicienu groza

Godātais “Latvijas Vēstnesi”!

Latvijas Zinātņu akadēmija sirsnīgi sveic Latvijas Republikas oficiālo laikrakstu desmit gadu jubilejā! Šī jubileja gan varētu tikt iezīmēta arī ar lielāku skaitli, jo savā ziņā Jūs esat pirmskara “Valdības Vēstneša” turpinātāji, tātad arī neaizmirstamā Āronu Matīsa tradīciju nesēji.

Mēs uztveram un vērtējam Jūs kā augsti profesionālu darbinieku kopu, kuras veiksmīgā darba rezultātā ir izveidojies laikraksts ar spilgti izteiktu seju — satura, dizaina un modernā interneta pieejamības formā. „Latvijas Vēstneša” specifika uztur savas prasības saturam un formai. Esam ārkārtīgi gandarīti, ka oficiāli informējošā daļa tiek regulāri papildināta ar nozīmīgu kultūrvēsturiskas informācijas devu. Jo Latvija ir ne tikai tiesiskas, demokrātiskas un jaunu ekonomiskās attīstības ceļu meklējoša valsts ceļā uz Eiropas Savienību, — Latvija ir senas, augsti attīstītas kultūras zeme. Un visus jaunos likumus sekmīgāk īstenos dzīvē valsts un pašvaldību darbinieki, kuri pārzina savu vēsturi, savu kultūru un savus ļaudis. Uzturot sakarus ar daudzām pašvaldībām, zinām, ka šī kultūrvēsturiskā daļa tiek gaidīta un lasīta, tā palīdz veidot datu bāzes un uzturēt darbiniekiem augstu līmeni. “Latvijas Vēstnesim” jāsaka paldies par labo latviešu valodu un stilu, par latviešu valodas problēmām veltīto vērību arī šajā, Mīlenbaha gadā. Un par sadarbību ar Latvijas Zinātņu akadēmiju, Latvijas augstskolām un akadēmiskajām aprindām, kura ir bijusi operatīva un abpusēji ieinteresēta.

“Latvijas Vēstnesis” ir viens no retajiem Latvijas laikrakstiem, kurš regulāri pievēršas zinātnei. Mūsu sadarbībai ar talantīgiem žurnālistiem ir ilgu gadu tradīcijas. Ceram, ka tā turpināsies par labu Latvijai, tās intelektam.

Stabils, lietišķs, noturīgās kultūras tradīcijās pamatots — tā varam raksturot “Latvijas Vēstnesi”. Paldies Jums par to!

Senatnē sacīja: “Scripta manent in saecula saeculorum”. Uzrakstītais paliek uz mūžu mūžiem. Tā arī Jūsu publikācijās paliks mūsu laiks — atjaunotās neatkarīgās Latvijas laiks. Jūs esat mūsu laikmeta un sabiedrības spogulis.

Mēs visi savās sirdīs vēlam uzplaukumu Latvijai. Jums un laikrakstam vēlam jaunas radošas atklāsmes, dzīves prieku un darba sparu! Veselību, laimi un mīlestību!

Patiesā sirsnībā un cieņā, —

Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents

Rīgā, 2003. gada 27. februārī Prof. Jānis Stradiņš

 

Lai esam tādi, kuri nepierod, / Ka ikdienība savā gūstā sien, /

Lai pāri sīkumiem ir lidojums — / Kā putniem, kas pie mākoņiem arvien!

Sirsnīgi sveicu Jūs “Latvijas Vēstneša” 10. dzimšanas dienā!

Novēlu vienmēr skatīties nākotnē ar cerību, drosmi un apņēmību, ar sparu un līksmu prātu, jo šīs ir tās lietas, no kurām var veidot dzīvi, kādu patiešām ir vērts dzīvot!

Ar cieņu, — Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs

2003.gada 20.februārī Aivars Lembergs

 

Sirsnīgi sveicam Jūs 10 gadu jubilejā!

Novēlam radošu un ražīgu turpmāko darbu.

Cerot uz veiksmīgu sadarbību nākotnē,

Valsts kontroles kolektīva vārdā, — 2003.gada 21.februārī Valsts kontrolieris Raits Černajs

 

Darbi pēc darbiem / Kā kalni aug augdami — /

Kā visu paveikt? / Labi! Jo, kamēr sauc darbs, / Dzīvei vajadzīgs es.

 

Jūsu 10. gadadienā Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas administrācija novēl Jūsu kolektīvam būt tikpat interesantam un atklātam, daudzpusīgi atspoguļojot mūsu Latvijas norises visās jomās. Tāpēc teiksim arī Raiņa vārdus:

“Nenogrimt mazajos darbos / Un ikdienā nezaudēt zvaigznes, /

Dūmains un putekļains darbs, / Gaišas lai debesis stāv...”

 

Ar cieņu, — Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas

2003.gada 25.februārī direktors Juris Kaufelds

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!