• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomisko stratēģiju un nodokļu politiku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2003., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70811

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes sēdes protokola Nr.1 izraksts

Par detālā plānojuma apstiprināšanu kvartālam Jūrmalā, starp E.Birznieka-Upīša ielu, 13.līniju, 17.līniju un pludmali

Vēl šajā numurā

31.01.2003., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomisko stratēģiju un nodokļu politiku

Vakar, 30. janvārī, gatavojoties gaidāmajai darba vizītei Zviedrijā 6. un 7. februārī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers piedalījās Zviedrijas tirdzniecības palātas rīkotajā diskusijā “Latvijas ekonomiskā stratēģija”.

Uzstājoties ar uzrunu, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers iepazīstināja klātesošos ar Latvijas valdības plāniem ekonomikas nozarē, ar nodokļu politiku un budžeta prioritātēm, īpaši uzsverot vienotas ekonomiskās attīstības stratēģijas nepieciešamību. Ainārs Šlesers informēja par plānoto Latvijas tautsaimniecības vienotās stratēģijas un attīstības padomes izveidi un Latvijas Attīstības aģentūras reorganizāciju. Savā uzrunā Ministru prezidenta biedrs atkārtoti uzsvēra jaunu biznesa projektu īstenošanas nepieciešamību. “Ir skaidrs, ka Latvijai jādomā, kā palielināt budžeta ieņēmumus, bet kā to izdarīt? Esmu pārliecināts, ka pirmais solis ir esošo biznesa aktivitāšu atbalsts, bet pats galvenais – jāstimulē uzņēmēji realizēt jaunus biznesa projektus, lai tādā veidā radītu jaunas darbavietas un palielinātu ieņēmumus,” uzsvēra A.Šlesers.

Pēc Ministru prezidenta biedra uzrunas klātesošajiem, kuru vidū bija pārstāvji no Zviedrijas vēstniecības, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Pirmās bankas, “Telia Multicom”, “Radisson SAS Daugava”, “Volvo Truck” un citām kompānijām un institūcijām, bija iespēja gūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Lielākā diskusijas dalībnieku interese bija par Latvijas lomu Eiropā pēc iestājas Eiropas Savienībā un par to, kā Latvija gatavojas konkurēt ar jaunajām Eiropas Savienības dalībvalstīm. Atbildot uz jautājumiem, Ainārs Šlesers atzīmēja, ka, pateicoties ģeogrāfiskajai situācijai un izglītotiem cilvēkiem, Latvijai ir visas iespējas kļūt par jaunās Eiropas biznesa centru, tomēr Latvijai, pēc viņa domām, nopietnāk jāstrādā pie valsts tēla popularizēšanas un aktīvāk jāsadarbojas ar vēstniecībām.

Inga Pelša,  Ministru prezidenta biedra palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!