• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas līdzdalību Eiropas futbola attīstībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.01.2003., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70594

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pārmaiņu laikiem zivrūpniecībā

Vēl šajā numurā

24.01.2003., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas līdzdalību Eiropas futbola attīstībā

Vakar, 23. janvārī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tikās ar Eiropas Futbola asociāciju apvienības (UEFA) prezidentu Lennartu Juhansonu un UEFA ģenerālsekretāra vietnieku Markusu Studeru, kuri 23. un 24. janvārī uzturas Rīgā, lai piedalītos UEFA izpildkomitejas darba grupas sanāksmē. Tikšanās piedalījās arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons un LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

UEFA pārstāvji informēja Ministru prezidenta biedru par organizācijas turpmākās darbības plāniem un par Latvijas līdzdalību Eiropas futbola attīstībā. Pārrunāti futbola attīstības jautājumi Latvijā un ieguldījums Latvijas tēla veidošanā Eiropas kontekstā.

Tikšanās dalībnieki atzina, ka Latvijā, tāpat kā daudzās pasaules valstīs, sabiedrība kļūst arvien mazkustīgāka un bērni - vienaldzīgāki pret sportošanu. Tādēļ UEFA par vienu no tuvākā laika prioritātēm uzskata bērnu pievēršanu sporta aktivitātēm un aicināja Latvijas valdību atbalstīt sporta attīstību. Tam piekrita arī Ainārs Šlesers, uzsverot, ka tā ir investīcija sabiedrības veselībai, kas nākotnē atmaksāsies.

A.Šleseram tika uzdāvināts UEFA vimpelis un Šveices galda pulkstenis, kas tiks reģistrēts kā viena no pirmajām oficiālajām dāvanām Ministru prezidenta biedram un novietots viņa darba kabinetā.

Inga Pelša, Ministru prezidenta biedra palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!