• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ārlietu ministrijas budžetu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2003., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70508

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Nacionālo nodarbinātības plānu

Vēl šajā numurā

23.01.2003., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ārlietu ministrijas budžetu

Vakar, 22.janvārī, Saeimas Ārlietu komisijas deputāti iepazinās ar Ārlietu ministrijas ziņojumu par 2003.gada budžeta pieprasījumu.

Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Inese Vaidere informēja, ka, iepazīstoties ar Ārlietu ministrijas 2003.gada budžeta pieprasījumu, deputāti nolēma pieprasīt no ministrijas izvērstu analīzi par Latvijas vēstniecību ārvalstīs darbības ekonomisko efektivitāti un lietderību. Komisijas sēdē izteikts priekšlikums, ka pēc vēstniecību darbības izvērtēšanas būtu jālemj par iespējamo finanšu līdzekļu novirzīšanu šā gada budžetā vai pieprasījumu 2004.gada budžetā jaunu Latvijas vēstniecību atvēršanai Ungārijā, Īrijā, Turcijā, Kazahstānā un Japānā. Tāpēc kādā no nākamajām komisijas sēdēm deputāti uzklausīs ārlietu ministri Sandru Kalnieti un Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Māri Riekstiņu. Deputāti arī nolēma pieprasīt no Ārlietu ministrijas papildu informāciju par 2003.gada budžeta pieprasījumu un šos jautājumus komisijas sēdē izskatīt atkārtoti.

Deputāti sprieda arī par sabiedrības informēšanas kampaņu saistībā ar gaidāmo tautas nobalsošanu par Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, ierosinot šim mērķim izmantot jau esošā Eiropas integrācijas biroja iespējas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!