• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts ieņēmumu dienesta uzdevumiem turpmāk. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2003., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70109

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kontrabandas gaļas lietu

Vēl šajā numurā

10.01.2003., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts ieņēmumu dienesta uzdevumiem turpmāk

Vakar, 9. janvārī, finanšu ministrs Valdis Dombrovskis piedalījās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadības un reģionālo iestāžu direktoru sanāksmē Valmierā. Tikšanās laikā pārspriesti pērnā gada darbības rezultāti un galvenie 2003. gada uzdevumi.

“Šogad VID jānodrošina nodokļu ieņēmumu plāna izpilde. Vienlaikus jāizvērš kvalitatīvs kontroles un piedziņas darbs, kā arī nesaudzīgi jācīnās pret kontrabandu, tā ministrs formulēja galvenos VID uzdevumus 2003. gadā. V. Dombrovskis arī uzsvēra, ka jau tiek pilnveidoti pievienotās vērtības nodokli (PVN) un akcīzes nodokli regulējošie normatīvie akti, kas nodrošinās ieņēmumu pieaugumu un samazinās krāpšanās iespējas.

Finanšu ministrs sacīja, ka šā gada budžeta projektā paredzēti gandrīz 10 miljoni latu VID darbinieku algu pielikumam. Algas pielikums VID darbiniekiem ir nepieciešams un sakrīt ar valdības prioritātēm par valsts iekšējo drošību, kuru ietvaros jau nodrošināts darba samaksas paaugstinājums tiesnešiem un policistiem.

Finanšu ministrs ar VID vadību un reģionālo iestāžu direktoriem pārrunāja arī VID iekšējos jautājumus, uzsverot, ka šogad jāpabeidz VID modernizācijas projekts un jāgatavojas muitas un nodokļu administrācijas darbam ES apstākļos. Vienlaikus ministrs apņēmās izvērtēt VID reģionālo iestāžu izvietojumu Kurzemē un Latgalē, kas pašlaik nešķiet racionāls.

Finanšu ministrs iepazinās ar Vidzemes reģionālās iestādes darbu un jaunās administratīvās ēkas celtniecību, kā arī apmeklēja muitas noliktavu, kurā tiek uzglabāta aizturētā un konfiscētā manta.

V. Dombrovskis uzsver, ka turpmāk VID darbam reģionos tiks pievērsta īpaša uzmanība.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!