• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pagaidu zemes nomas līgumu izbeigšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2002., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69586

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Rīgas budžeta izpildi statistiski

Vēl šajā numurā

20.12.2002., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pagaidu zemes nomas līgumu izbeigšanu

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja izskatījusi jautājumu par pagaidu zemes nomas līguma izbeigšanu ar mazdārziņu lietotājiem teritorijā starp Sporta ielu, Vesetas ielu, Zirņu ielu un dzelzceļa pārvadiem sakarā ar paredzēto hokeja halles celtniecību 2006. gada Pasaules čempionāta ledus hokejā nodrošināšanai.

Komiteja nolēmusi uzdot Rīgas pilsētas izpilddirektoram nodrošināt pagaidu zemes līgumu nepagarināšanu minētajā teritorijā uz 2003. gadu ar individuālajiem dārziņu lietotājiem un vairākām sabiedriskajām organizācijām, piemēram, Lapeņu kolonijas ģimenes dārzu apvienības 2. sektoru, Lapeņu dārzu asociāciju, Otro jauno dārzkopības apvienību.

Komiteja arī uzdeva brīdināt visus dārziņu lietotājus, ka līdz nākamā gada 1. maijam no viņu lietotajiem zemes gabaliem ir jānovāc turpmākai izmantošanai derīgas lietas un stādījumi.

Komiteja noteica informēt dārziņu lietotājus par to, ka zemes nomas līgumā starp hokeja halles investoru un Rīgas domi investoram būs pienākums katra dārziņa lietotājam, ar kuru ir spēkā pagaidu zemes lietošanas dokuments ar Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekciju, samaksāt atlīdzību līdz 200 latiem par katru dārziņu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!