• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 33. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2002., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69415

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par divu tautu interešu kopību

Vēl šajā numurā

17.12.2002., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” – ir iznākusi 33. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar divdesmit astoņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 31. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 6. līdz 19. novembrim, un desmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 29. un 30. oktobrī. Saeima ratificējusi 1992. gada Atvērto debesu līgumu, 1988. gada konvenciju par kuģošanas drošībai prettiesisku darbību apkarošanu un tās protokolu attiecībā uz kontinentālajā šelfā nostiprinātu platformu drošību, 1995. gada vienošanos par nelegālu apriti pa jūru saistībā ar ANO konvenciju pret narkotisko un psihotropo vielu nelegālu apriti, Papildprotokolu Eiropas līgumam par juridiskās palīdzības pieprasījumu nosūtīšanu, Latvijas un Zviedrijas līgumu par sadarbību ārkārtēju situāciju novēršanai. Apstiprināti arī grozījumi 1971. gada konvencijā par starptautiskas nozīmes mitrājiem, kas papildina mitrāju sarakstu ar Lubānas un Papes mitrāju kompleksu un Ziemeļu purviem, kā arī Latvijas un Slovākijas brīvās tirdzniecības līgumā. Grozījumi izdarīti vairākos agrāk pieņemtajos likumos, pieņemts jauns likums par kārtību, kādā atsavināma valsts un pašvaldību manta, Jūrlietu pārvaldes un jūras drošības likums, Ieslodzījuma vietu pārvaldes likums u.c.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par maksātnespējas procesa administratoru apmācības un sertificēšanas kārtību un par apmācības programmām. Saskaņā ar Farmācijas likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā veterinārmedicīniskās iestādes iegādājas, uzglabā un izlieto zāles. Izdoti rīkojumi par vairāku valsts aģentūru izveidi.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!