• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar SVF pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2002., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69407

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Baltijas asamblejas 21.sesijas dokumenti

Baltijas asamblejas 21.sesijas dokumenti: Rīgā 2002.gada 13.-14.decembrī

Vēl šajā numurā

17.12.2002., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar SVF pārstāvjiem

Vakar, 16. decembrī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tikās ar Starptautiskā valūtas fonda (SVF) misijas Latvijā vadītāju Johannesu Milleru, misijas pastāvīgo pārstāvi Adalbertu Knoblu un citiem misijas pārstāvjiem, kas uzturas Rīgā no 5. līdz 17. decembrim.

Tikšanās laikā pārrunāta Latvijas makroekonomiskā situācija un prognozes 2003. gadam. Ministru prezidenta biedrs informēja SVF pārstāvjus par valdības prioritātēm un uzsvēra Latvijas stratēģiskos uzdevumus laikā, kad saņemts uzaicinājums pievienoties NATO un Eiropas Savienībai (ES).

Izceļot kvalificēto Latvijas darbaspēku kā vienu no priekšnoteikumiem ārvalstu investīciju piesaistīšanai, A.Šlesers uzsvēra Latvijas īpašo lomu, veidojot attiecības starp Eiropas Savienību un Krieviju.

Tikšanās laikā pārrunāta valdības nodokļu politika salīdzinājumā ar citām ES dalībvalstīm, tai skaitā valdības loma uzņēmējdarbības vides un nodokļu sistēmas sakārtošanā. Ministru prezidenta biedrs apliecināja, ka, veidojot sabalansētu valsts budžetu, valdība pievērsīs uzmanību ne tikai izdevumu samazināšanas nepieciešamībai, bet arī ieņēmumu palielināšanai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!