• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: sveicot Latvijas policistus svētkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2002., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69106

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par darbdienām šajā gadu mijā

Vēl šajā numurā

06.12.2002., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

sveicot Latvijas policistus svētkos

Ministru prezidents Einars Repše nosūtījis apsveikumu Latvijas policistiem viņu profesijas svētkos — Policijas dienā.

Apsveikumā teikts: “Policijas diena sakrīt ar laiku, kad sabiedrībā notiek ļoti aktīvas diskusijas par policijas darbu — par to, cik tas godprātīgs, par to, kā to novērtējusi valsts naudas izteiksmē, un par to, cik uzticamies, ka policija nodrošinās mūsu drošību. Šis policijai ir izšķirīgs brīdis — nostiprināt profesionalitāti, būt līdzvērtīgiem partneriem saviem kolēģiem NATO un Eiropas Savienībā un ar labu, godīgu darbu atgūt Latvijas sabiedrības uzticību. Tā ir grūta cīņa ar slinkumu un vienaldzību, un šis darbs nav paveicams mēneša vai divu laikā, taču ir svarīgi katram Latvijas policistam saprast savu vietu un savus darāmos darbus jaunajos laikos.

Pirmo reizi starp vadības prioritātēm valdības deklarācijā ir minētas iekšlietas. Tā ir valdības atbildība un uzmanība iekšlietām, tai skaitā atbalsts algu palielināšanai un materiāltehniskās bāzes pilnveidošanai. Taču tas arī uzliek pienākumus policistiem — strādāt godīgi un profesionāli.

Sveicot visus Latvijas policistus Policijas dienā, es jums vēlu pacietību un spēku, jo mūs gaida grūts darbs. Paldies visiem policistiem, kas, neņemot vērā mazo algu, nolietoto tehniku un sabiedrības kritiku, katru dienu krietni un pašaizliedzīgi pilda savus darba pienākumus. Paldies jums!”

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!