• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas pārstāvji: parlamentārajās asamblejās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2002., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidijā:
Par 2002. gada 25. novembra sēdi

Vēl šajā numurā

05.12.2002., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas pārstāvji: parlamentārajās asamblejās

Pirmdien, 2. decembrī, sanāksmēs tikās Saeimas frakciju izvirzītie kandidāti darbam starptautisko organizāciju parlamentārajās asamblejās. Tajās apspriestas Latvijas delegāciju vadītāju kandidatūras un sastāvs. Nolemts lūgt Saeimas Prezidiju ceturtdien, 5. decembrī, Saeimas sēdes darba kārtībā iekļaut lēmuma projektus par delegāciju sastāvu un vadītāju apstiprināšanu.

Saeimas deputātu darbam starptautisko organizāciju parlamentārajās asamblejās ir izveidotas septiņas delegācijas. Par Latvijas nacionālās grupas Starpparlamentu savienībā vadītāju izvirzīta Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre (ZZS), delegācijas sastāvā iekļauti Jānis Reirs (JL), Oļegs Deņisovs (PCTVL), Vineta Muižniece (TP), Ēriks Jēkabsons (LPP) un Inese Vaidere (TB/LNNK).

Par Latvijas delegācijas Rietumeiropas Savienības asamblejā vadītāju izvirzīts Jānis Strazdiņš (ZZS), tās darbā piedalīsies arī Dainis Turlais (PCTVL).

Par Latvijas delegācijas Eiropas drošības un sadarbības organizācijas Parlamentārajā asamblejā vadītāju izvirzīts Ēriks Jēkabsons (LPP). Paredzēts, ka tajā darbosies arī Aldis Kušķis (JL) un Andrejs Klementjevs (PCTVL).

Par Latvijas delegācijas Eiropas Savienības un Latvijas Apvienotajā parlamentārajā komitejā vadītāju izvirzīts Guntars Krasts (TB/LNNK), vietniekiem — Arturs Krišjānis Kariņš (JL) un Oskars Kastēns (LPP). Šajā delegācijā darbosies divpadsmit pastāvīgie pārstāvji un astoņi pastāvīgo pārstāvju aizstājēji.

Par Latvijas delegācijas Baltijas asamblejā vadītāju izvirzīts Jānis Reirs (JL), tās sastāvā darbosies divdesmit deputāti.

Par Latvijas delegācijas NATO Parlamentārajā asamblejā vadītāju izvirzīts Guntis Bērziņš (JL). Paredzēts, ka tajā darbosies arī Aleksandrs Kiršteins (TP) un Guntars Krasts (TB/LNNK).

Par Latvijas delegācijas Eiropas Padomes Parlamentārajā asamblejā vadītāju izvirzīts Andris Bērziņš (ZZS). Šīs delegācijas darbā kā pastāvīgie pārstāvji piedalīsies Ina Druviete (JL), Boriss Cilevičs (PCTVL) un A.Bērziņš, bet kā pastāvīgo pārstāvju aizstājēji — Atis Slakteris (TP), Ingrīda Labucka (LPP) un Juris Dobelis (TB/LNNK).

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!