• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas zemkopības ministra vizīti Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.12.2002., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69025

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kuldīgas pilsētas domes sēdes protokola izraksts

Par Kuldīgas pašvaldības uzņēmuma "Komunālo uzņēmumu kombināts" pārveidošanu par kapitālsabiedrību

Vēl šajā numurā

04.12.2002., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas zemkopības ministra vizīti Briselē

Rīt, 5.decembrī, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Briselē tiksies ar ES lauksaimniecības, lauku attīstības un zivsaimniecības komisāru Francu Fišleru. Šī saruna, kura notiks pēc M.Rozes iniciatīvas, būs īpaši nozīmīga pirms ES iestāšanās sarunu nobeiguma. Tā būs viedokļu apmaiņa un kopsaucēja meklēšana Latvijas iestājas nosacījumiem ES.

Paredzēts, ka zemkopības ministrs atzinīgi novērtēs ES prezidējošās valsts Dānijas un Eiropas Komisijas izteiktos priekšlikumus saistībā ar lauksaimniecības jautājumiem. Tajā pašā laikā M.Roze uzsvērs, ka nebūtu pieļaujams ES pašlaik piedāvāto ražošanas kvotu un tiešo maksājumu samazinājums. Turklāt, ja ES kādus uzlabojumus piedāvātu kādai no kandidātvalstīm, tad proporcionāli šāda pretimnākšana būtu jāattiecina arī uz Latviju.

M.Roze pārrunās jautājumu par integrētās administrēšanas kontroles sistēmas ieviešanu Latvijā. Šis būs viens no galvenajiem uzdevumiem nākamajā gadā, lai pēc iestāšanās ES varētu sekmīgi administrēt ES maksājumus.

Plānots runāt par gaidāmajām reformām ES Kopējā lauksaimniecības politikā, kā tās ietekmēs Latvijas lauksaimniecības turpmāko attīstību. M.Roze informēs F.Fišleru par galvenajām aktivitātēm nākamajā gadā: jāievieš integrēta administrēšanas un kontroles sistēma, jāpabeidz likumdošanas ieviešana atbilstoši ES prasībām, kā arī vairāk uzmanības jāvelta sabiedrības informēšanai, jo tieši no sabiedrības viedokļa būs atkarīgs, vai kļūsim par ES dalībvalsti.

ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!