• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parlamentārās sadarbības grupām Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.2002., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68904

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētājas vizīti

Vēl šajā numurā

29.11.2002., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parlamentārās sadarbības grupām Saeimā

28.novembrī Saeimā izveidotas piecas deputātu grupas, lai veicinātu Latvijas parlamentāro sadarbību ar Austriju, Portugāli, Spāniju, Zviedriju un Šveici.

Latvijas un Austrijas parlamentārās sadarbības grupā darbosies 10 deputāti, par priekšsēdētāju ievēlēta Solvita Mellupe (JL), par vietnieku — Rihards Pīks (TP).

Latvijas un Portugāles parlamentārās sadarbības grupā darbosies 13 deputāti, par priekšsēdētāju ievēlēta Silva Bendrāte (JL), par vietnieci — Ingrīda Circene (JL).

Latvijas un Spānijas parlamentārās sadarbības grupā darbosies 11 deputāti, par priekšsēdētāju ievēlēta Ina Druviete (JL), par vietnieci — Ināra Ostrovska (JL).

Latvijas un Zviedrijas parlamentārās sadarbības grupā darbosies 12 deputāti, par priekšsēdētāju ievēlēta Liene Liepiņa (JL), par vietnieku — Arturs Krišjānis Kariņš (JL).

Latvijas un Šveices parlamentārās sadarbības grupā darbosies 11 deputāti, par priekšsēdētāju ievēlēta Ingrīda Circene (JL), par vietnieci — Solvita Mellupe (JL).

Šobrīd 8.Saeimā parlamentārai sadarbībai ar citām valstīm izveidotas 23 grupas. 7.Saeimā darbojās 44 šādas grupas, 6.Saeimā — 37, bet 5.Saeimā — 9.

Saeimas Kārtības rullis nosaka, ka ne mazāk kā trīs deputāti var izveidot deputātu grupu sadarbības veicināšanai ar citu valstu parlamentiem vai citu ar deputātu darbību saistītu interešu apmierināšanai. Šādām deputātu grupām atsevišķs finansējums netiek piešķirts.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!