• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 30. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2002., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68836

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija gaitā uz NATO: ar sarunām jau nākamnedēļ

Vēl šajā numurā

28.11.2002., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 30. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar divpadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 9. un 10. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 17. līdz 29. oktobrim, un divdesmit diviem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 1. līdz 15. oktobrim. Grozījumi izdarīti likumos “Par nodokļiem un nodevām”, “Par autoceļiem”, “Par privātajiem pensiju fondiem”, Prokuratūras likumā, Radio un televīzijas likumā, Valsts meža dienesta likumā, Latvijas Universitātes Satversmē un vairākos citos. Ratificētas konvencijas par savstarpēju izdošanu un par vienkāršotu savstarpējās izdošanas procedūru Eiropas Savienības dalībvalstīs.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par kārtību, kādā iekasē transportlīdzekļu ikgadējo nodevu un piemēro atlaides, un par Iedzīvotāju reģistrā iekļauto ziņu aktualizēšanas kārtību. Jaunajiem noteikumiem par muitas galvojumiem ir deviņi pielikumi ar veidlapu paraugiem. Izdoti arī noteikumi par muitas iestāžu ierēdņu dienesta pakāpēm un par muitas ierēdņu formas tērpiem un dienesta pakāpju atšķirības zīmēm. Grozījumi izdarīti noteikumos par bērnu nometņu organizēšanas kārtību, par virszemes un pazemes ūdeņu kvalitāti, par pasažieru pārvadāšanu ar vieglajiem taksometriem, par alkohola, narkotisko un psihotropo vielu ietekmes pārbaudes kārtību transportlīdzekļu vadītājiem u.c. Izdoti Ministru kabineta rīkojumi par Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras un Zāļu cenu aģentūras izveidi.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!