• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apsveikumiem Ministru prezidentam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.2002., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68509

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par parlamentārajiem sekretāriem

Vēl šajā numurā

19.11.2002., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apsveikumiem Ministru prezidentam

Latvijas Republikas Ministru prezidents Einars Repše šīs nedēļas laikā turpināja saņemt apsveikumus no ārvalstu valdību un starptautisku organizāciju vadītājiem, kā arī no ārvalstu vēstniecībām sakarā ar viņa apstiprināšanu Ministru prezidenta amatā.

E.Repši ar stāšanos ministru prezidenta amatā apsveica ANO ģenerālsekretārs Kofi Anans, Ķīnas Tautas Republikas premjerministrs Žu Rongji, Polijas premjerministrs Lešeks Millers, Igaunijas Bankas prezidents Vahurs Krafts, kā arī Ārvalstu investoru padomes Latvijā priekšsēdētājs Ulrihs Tīlemans un goda priekšsēdētājs Arvids Grundekjons.

Ministru prezidents saņēmis apsveikumus arī no vairākām ārvalstu vēstniecībām Latvijā: no Krievijas vēstnieka Igora Studeņņikova, no Čehijas vēstnieka Jiži Kubīčeka, no Latvijas Goda ģenerālkonsula Ņūdeli Sudira Kudrijes, kā arī no Pakistānas un Šrilankas vēstniekiem.

Ministru prezidentu E.Repši un Latvijas valsti Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas svētkos Kubas tautas un valdības vārdā ir apsveicis arī Kubas vadītājs Fidels Kastro.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!