• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunajai Latvijas valdībai, savu darbu uzsākot. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2002., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68267

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai Baltijas valstis vienotas savā ceļā uz Eiropu

Vēl šajā numurā

12.11.2002., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunajai Latvijas valdībai, savu darbu uzsākot

Ministru prezidents Einars Repše saņem apsveikumus sakarā ar viņa vadītā Ministru kabineta apstiprināšanu. Pirmais Ministru prezidentu apsveica Igaunijas premjerministrs Sīms Kallass, sūtot sirsnīgus apsveikumus un laba vēlējumus. S.Kallass cieši tic, ka E.Repšes darbības laikā šajā amatā “attiecības starp Latviju un Igauniju tālāk attīstīsies un bagātināsies par labu mūsu cilvēkiem un starptautiskai sapratnei”.

Savukārt Dānijas premjerministrs Anderss Fogs Rasmusens savā apsveikumā pauž cerību “turpināt vērtīgo un konstruktīvo sadarbību starp Latviju un Dāniju E.Repšes darbības laikā Ministru prezidenta amatā”. A.F.Rasmusens apliecināja, ka “Dānijas prezidentūra Eiropas Savienībā darīs visu iespējamo, lai ES Padomē Kopenhāgenā panāktu sekmīgu paplašināšanās rezultātu”.

Bet Vācijas Federālā kanclera Gerharda Šrēdera apsveikumā teikts: “Esmu pārliecināts, ka Latvija konsekventi turpinās iet reformu ceļu, kura mērķis ir pabeigt integrāciju eiroatlantiskajās struktūrās Jūsu vadībā. Vācijas Federatīvā Republika, tāpat kā līdz šim, būs Jūsu valstij uzticama partnere.”

Un Zviedrijas premjerministrs Jorans Pērsons norāda uz daudzām kopīgām abu valstu interesēm un vērtībām, par ko liecina vairāku gadu gaitā nostiprinājusies ciešā divpusējā sadarbība. Zviedrijas premjerministrs uzaicinājis Ministru prezidentu apmeklēt Zviedriju.

E.Repše saņēmis arī apsveikumus no Itālijas vēstnieka Latvijā Maurīcio Lo Re, citiem valstsvīriem un diplomātiem, kā arī no Latvijas amatpersonām, uzņēmējiem,pilsoņiem.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!