• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar Portugāles valsts sekretāru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2002., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68266

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 11.novembrī, Saeimas ārkārtas sēdē

Vēl šajā numurā

12.11.2002., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar Portugāles valsts sekretāru

Piektdien, 8.novembrī, Saeimas deputāts Rihards Pīks tikās ar Portugāles Republikas valsts sekretāru Eiropas lietās Karlošu Koštu Nevešu.

Tikšanās laikā apspriesti jautājumi, kas skar Eiropas Savienības paplašināšanās procesa gaitu un abu valstu divpusējās attiecības.

Saeimas deputāts R.Pīks uzsvēra, ka Latvijas sadarbībai ar Portugāli pastāv plašas iespējas un mūsu valsts ir ieinteresēta attīstīt diplomātisko dialogu ar Portugāli gan divpusējo attiecību līmenī, gan arī starptautisko organizāciju ietvaros.

Savukārt Portugāles Republikas valsts sekretārs Eiropas lietās K.K.Nevešs atzinīgi novērtēja mūsu valsts sasniegumus Eiropas Savienības integrācijas procesa kontekstā un atzina, ka Latvija vienmēr bijusi Eiropas daļa.

Tikšanās dalībnieki pārrunāja Eiropas Savienības paplašināšanās procesa nākotnes attīstības perspektīvas, galveno uzmanību veltot Eiropas Konventam un ar to saistītajiem jautājumiem.

Tikšanās nobeigumā abas puses atzina, ka ir svarīgi atbalstīt tās reformas Eiropas Savienībā, kas nodrošina reālu vienlīdzību dalībvalstu vidū, pieņemot politiskus lēmumus un risinot kopīgas problēmas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!