• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija Par parlamentāro sadarbības grupu izveidošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2002., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68217

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas paziņojums

Par uzticības izteikšanu Ministru kabinetam

Vēl šajā numurā

08.11.2002., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par parlamentāro sadarbības grupu izveidošanu

SV09.JPG (21189 bytes) SV16.JPG (15099 bytes)
SV11.JPG (20596 bytes)
Einars Repše vēl kā Ministru prezidenta amata kandidāts Saeimas tribīnē 7.novembrī; balsojuma rezultāti par uzticības izteikšanu Ministru kabinetam; Einars Repše jau kā Ministru prezidents Saeimas sēžu zālē 7.novembrī; Ministru prezidents Einars Repše kopā ar Valsts kancelejas direktori Guntu Veismani ceļā uz savu jauno darba vietu
VEISMANE.JPG (27732 bytes)

Vakar, 7.novembrī, 8.Saeimā izveidota Latvijas un Izraēlas parlamentārās sadarbības grupa, Latvijas un Kazahstānas parlamentārās sadarbības grupa, Latvijas un Kirgizstānas parlamentārās sadarbības grupa, Latvijas un Tadžikistānas parlamentārās sadarbības grupa, Latvijas un Turkmenistānas parlamentārās sadarbības grupa, kā arī Latvijas un Uzbekistānas parlamentārās sadarbības grupa.

Par 8.Saeimas Latvijas un Izraēlas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēts Boriss Cilēvičs (PCTVL), bet par vietnieku — Jakovs Pliners (PCTVL), par Latvijas un Kazahstānas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju — Jānis Urbanovičs (PCTVL), par vietnieku — Igors Solovjovs (PCTVL), par Latvijas un Kirgizstānas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju — Jānis Urbanovičs (PCTVL), par vietnieku — Igors Solovjovs (PCTVL), par Latvijas un Tadžikistānas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju — Jānis Urbanovičs (PCTVL), par vietnieku — Igors Solovjovs (PCTVL), par Latvijas un Turkmenistānas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju — Jānis Urbanovičs (PCTVL), par vietnieku — Igors Solovjovs (PCTVL), par Latvijas un Uzbekistānas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētāju — Jānis Urbanovičs (PCTVL), par vietnieku — Igors Solovjovs (PCTVL).

Latvijas un Izraēlas parlamentārās sadarbības grupa, Latvijas un Kazahstānas parlamentārās sadarbības grupa darbojās arī 7.Saeimā, bet pārējās bija apvienotas vienā — Latvijas un Centrālāzijas parlamentārajā sadarbības grupā.

Kā zināms, 7.Saeimā parlamentārajai sadarbībai ar citām valstīm kopumā bija izveidotas 44 grupas, 6.Saeimā — 37 grupas, bet 5.Saeimā — 9 grupas.

Saeimas Kārtības rullis nosaka, ka ne mazāk kā trīs deputāti var izveidot deputātu grupu sadarbības veicināšanai ar citu valstu parlamentiem vai citu ar deputātu darbību saistītu interešu apmierināšanai. Šādām deputātu grupām atsevišķs finansējums netiek piešķirts.

 

Saeimas preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!