• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zemgales aktivitātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2002., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68089

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mūsu valstis vieno kopīgi mērķi darīt visu iespējamo, lai mūsu planētas iedzīvotāju dzīve kļūtu labāka"

Vēl šajā numurā

06.11.2002., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zemgales aktivitātēm

Noslēdzies sabiedrisko organizāciju apvienības “Zemgales NVO atbalsta centrs” rīkotais un Jelgavas domes finansiāli atbalstītais projektu konkurss sociālās jomas sabiedriskajām organizācijām par tēmu: “Pilsoniskas sabiedrības attīstība Jelgavā”. Iesniegti 15 organizāciju projekti, no kuriem atbalstīti deviņi par kopējo summu 3000 latu. Pirmajai kārtai iesniegto projektu vispārējais līmenis bijis zems, tāpēc nav izmantota visa paredzētā summa – 3000 latu –, bet atbalstīti tikai daži labākie projekti un nolemts rīkot konkursa otro kārtu.

Lielākās summas saņēmušas sabiedriskās organizācijas “Vide Intra” projekts par darbu ar bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm un bērniem invalīdiem un “Vecāki Jelgavai” – siltu virsjaku iegādei vecāku patrulēšanai ielās un drošības pasākumiem saistībā ar projektu “Liels un mazs – drošā pilsētā”. Nākamgad paredzēts līdzīgs projektu konkurss.

Tuvākajā laikā plānots organizēt vēl vienu divu dienu semināru sabiedrisko organizāciju, pašvaldības un valsts institūciju darbinieku sagatavošanai projektu pieteikumu veidošanai, piesaistot finanses svarīgām darbības jomām – sabiedrības integrācijas pasākumiem, pilsoniskas sabiedrības veicināšanai u.c.

Centrs ir arī servisa organizācija, kas piedāvā nevalstiskajām organizācijām bezmaksas pakalpojumus: konsultācijas par reģistrāciju Uzņēmumu reģistrā, par līdzekļu piesaisti, projektu pieteikumu veidošanu, kā arī seminārus un kursus. Centrā var saņemt arī tehniskus pakalpojumus: skenēšanu, CD pavairošanu, par simbolisku samaksu – kopēšanu, datora un datortelpas izmantošanu, pieeju interneta tīklam. Tāpat šeit var bez maksas iegūt materiālus par projektu konkursiem, sadarbības partneriem. Pašlaik tiek rīkoti angļu valodas kursi un komplektēta datormācības grupa sabiedrisko organizāciju vadītājiem.

“JELGAVAS RĪTA AVĪZE”; pēc informācijas “Noslēdzies NVO projektu konkurss”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!