• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NBS komandiera vizīti Bosnijā-Hercegovinā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.2002., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67843

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.312

Par E.Kušnera komandējumu

Vēl šajā numurā

31.10.2002., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NBS komandiera vizīti Bosnijā–Hercegovinā

Lai apmeklētu Latvijas kontingenta karavīrus Bosnijā–Hercegovinā un iepazītos ar karavīru dienesta apstākļiem, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris pulkvedis Raimonds Graube vakar devās divu dienu vizītē uz karavīru izvietojuma vietu Bosnijā–Hercegovinā. Apmeklējuma laikā NBS komandieris un NBS štāba virsnieki iepazīsies ar karavīru dienesta apstākļiem, karavīru apgādes jautājumiem un izvērtēs pirmsmisijas apmācību efektivitāti.

Uz Latvijas kontingenta karavīru dislokācijas vietu dodas arī grupa “A–Eiropa”, un karavīriem būs iespēja noklausīties grupas “A–Eiropa” koncertu.

BALTSQN (Baltic Squadron) ir starptautisks projekts, kurā piedalās Igaunija, Latvija, Lietuva un Dānija. Katra Baltijas valsts pēc kārtas nosūta uz sešu mēnešu miera uzturēšanas misiju Bosnijā–Hercegovinā vienu izlūku rotu. 99 Sauszemes spēku 1. kājnieku bataljona kājnieku rotas profesionālā dienesta karavīri no 2002. gada augusta līdz 2003.gada februārim piedalās miera uzturēšanas (SFOR) misijā Bosnijā–Hercegovinā. BALTSQN-6 ir iekļauti Ziemeļvalstu un Polijas kaujas grupā (Nordic Polish Battle Group).

Nacionālo bruņoto spēku Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!