• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 27. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.2002., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67612

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija un zemnieks: iespējas un izaicinājumi

Vēl šajā numurā

24.10.2002., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 27. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar septiņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 12. septembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 20. septembra līdz 2. oktobrim, un sešpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 27. augusta līdz 17. septembrim. Saeima ir ratificējusi Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas līgumu par sadarbību un savstarpējo palīdzību muitas lietās un Latvijas Republikas un Svētā krēsla līgumu. Par līgumu stāšanos spēkā Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Grozījumi izdarīti Reliģisko organizāciju likumā un Pārtikas aprites uzraudzības likumā. Ūdens apsaimniekošanas likuma mērķis ir izveidot tādu virszemes un pazemes ūdeņu aizsardzības un apsaimniekošanas sistēmu, kas veicina racionālu ūdens resursu lietošanu, uzlabo ūdens vides aizsardzību, nodrošina zemes aizsardzību pret applūšanu vai izkalšanu u.tml. Latvijā izveidoti četri upju baseinu apgabali — Daugavas, Lielupes, Gaujas un Ventas —, kuros apvienoti visu upju baseini. Pielikumā dota šo apgabalu shēma.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par navigācijas tehnisko līdzekļu ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanas metodiku. Minimālā aizsargjoslas platība noteikta bākām, molu ugunīm un vadlīniju zīmēm, dzīvojamām ēkām un citām celtnēm, kuras izmanto par navigācijas līdzekli, kā arī radiotehniskajiem līdzekļiem. Ar šā gada 1. novembri stājas spēkā noteikumi par veselības pārbaudēm transportlīdzekļu vadītājiem. Noteikumu pielikumos doti veidlapu paraugi un pretindikācijas transportlīdzekļa vadīšanai. Izdoti jauni noteikumi par augļu koku un ogulāju pavairojamo materiālu, kā arī izdarīti grozījumi agrāk izdotos tiesību aktos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!