• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par dienesta transportlīdzekļu iegādes konkursa komisijas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.2002., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67456

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kreiso politikas izredzēm Latvijā

Vēl šajā numurā

18.10.2002., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par dienesta transportlīdzekļu iegādes konkursa komisijas sēdi

2002.gada 17.oktobrī Valsts kancelejā notika dienesta transportlīdzekļu iegādes konkursa komisijas sēde, kurā tika atvērti konkursam iesniegtie piedāvājumi.

Valsts kanceleja 2002.gada 2.augustā izsludināja konkursu “Par dienesta transportlīdzekļu iegādi” valsts institūciju vajadzībām 2002.gada otrajā pusgadā. Valsts pasūtītāji šajā konkursā ir 16 valsts institūcijas, kuras plānojušas iegādāties pavisam 25 automašīnas. Valsts pasūtījuma priekšmets — vieglie automobiļi konkursā ir sadalīti desmit grupās atkarībā no to klases, tehniskajiem rādītājiem un izmantošanas īpatnībām.

Konkursa nolikumā noteiktajā termiņā piedāvājumus bija izņēmuši 27 interesenti, bet piedāvājumus iesniedzis 21 pretendents.

Nākamajā komisijas sēdē tiks izvērtēta pretendentu atbilstība pēc iesniegtajiem dokumentiem atbilstoši konkursa nolikumam, tiks vērtēta atbilstība pēc tehniskajām prasībām un veikta piedāvājuma vērtēšana.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!