• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2002., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67044

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

04.10.2002., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GUNĀRA BLUĶA, dzim.1942.gada 4.jūlijā, dzīv. Valmierā, Beātes iela 25a-15, miruša 2001.gada 20.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNA BOBOVIČA, dzim.1927.gada 8.janvārī, kura pēdējā dzīvesvieta bija Valmieras rajonā, Rūjienā, Ā.Alkšņa ielā 12, miruša 2002.gada 6.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA ŽUKA, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Rušonu ielā 26-55, miruša 2001.gada 5.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Prsonas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2003.gada 5.janvārim pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2002.gada 12.maijā mirušā VALERIJA EGLITA atstāto mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Cēsu rajona tiesa aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. DACES GORODECKAS, mirušas 2002.gada 13.septembrī Cēsīs, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Preiļu rajona tiesā atrodas ĀRIJAS VIJUMAS, dzim.1940.gada 28.jūnijā, mirušas 2002.gada 18.jūlijā, mantojuma lieta. Lūdzu pieteikties tiesā visus iespējamos mantiniekus un kreditorus trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

2002.gada 10.jūnijā mirusi JEĻENA KASEVIČA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Satiksmes ielā 47-5. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JOZEFA GRIGO, dzim.1941.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Olainē, Priežu ielā 32, miruša 2002.gada 22.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 30.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar PĀVELA KULIŠEVSKA, dzim.1927.gada 21.janvārī, dzīv. Daugavpilī, Zeļinska ielā 15-24, miruša 2001.gada 5.oktobrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un pretenzijas tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar JĀŅA PRIEDOLA, p.k.1402XX-XXXXX, miruša 2002.gada 27.jūnijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KLIMANA LAGANOVSKA, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgā, Ilūkstes ielā 16-31, miruša 2002.gada 6.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA RAITUMA, dzim.1969.gada 6.augustā, miruša 2002.gada jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 1.novembrī mirusi GAĻINA KUROČINSKA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Rūpniecības ielā 6-12. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ROMUALDA PLESNEVIČA, dzim.1937.gadā, dzīv. Rīgā, Tilta ielā 11/2-19, miruša 2002.gada 6.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2003.gada 2.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTOŅINAS OSIPOVAS, dzim.1927.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 78-34, mirušas 2001.gada 26.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ŽENIJAS SAULĪTES, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Brīvības gatvē 410a-21, mirušas 2002.gada 10.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VALENTINA AŅISIMOVA, dzim.1929.gada 16.aprīlī, miruša 2002.gada 21.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALBERTA VAIČUS, dzim.1919.gada 25.aprīlī, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 165-1, miruša 2002.gada 6.aprīlī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz šo mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā no šī uzaicinājuma publikācijas. Minētajā termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks dzēstas.

 

Preiļu rajona tiesā atrodas DMITRIJA ŽUROVA, dzim.1936.gada 28.novembrī, miruša 2002.gada 14.septembrī, mantojuma lieta. Lūdzu pieteikties tiesā visus iespējamos mantiniekus un kreditorus trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar PĀVELA BONDARKOVA, dzim.1927.gada 9.maijā, dzīv. Daugavpilī, Inženieru ielā 8-62, miruša 2002.gada 6.jūnijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar VLADIMIRA NOVIKOVA, dzim.1947.gada 21.jūlijā, dzīv. Daugavpilī, Ganību ielā 12-2, miruša 2001.gada 29.septembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar VERONIKAS JUKUMAS, dzim.1922.gada 5.februārī, dzīv. Daugavpilī, Vienības ielā 32-5, mirušas 1999.gada 3.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar IVANA IVANOVA, dzim.1923.gada 23.janvārī, dzīv. Daugavpilī, Bauskas ielā 5-5, miruša 2002.gada 2.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar VLADIMIRA BORTKEVIČA, dzim.1942.gada 24.jūnijā, dzīv. Daugavpilī, Strādnieku ielā 43-22, miruša 2002.gada 23.jūlijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

2001.gada 21.maijā miris IMANTS KRONBERGS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Vecajā ceļā 32-98. Imanta Kronberga atstātais testaments tika nolasīts atklātā tiesas sēdē 2002.gada 30.septembrī. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, un personas, kurām ir tiesības un iebildumi pret testamentu, pieteikties Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Ja iebildumi netiks celti, tiks uzskatīts, ka personas atteikušās no iebildumiem, un termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar TAISIJAS SKĻAROVAS, mirušas 2002.gada 5.jūnijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir kādas citādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Visi, kas savas tiesības un iebildumus nepieteiks uzaicinājuma termiņā, tiks atzīti par tādiem, kas zaudējuši šīs tiesības vai atteikušies no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KLAVDIJAS VASIĻEVSKAS, dzim.1923.gadā, dzīv. Ventspils rajonā, Tārgales pagastā, “Kalnovišos”, mirušas 2001.gada 25.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 25.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar OLGAS SIDORENKO, dzim.1955.gada 21.jūlijā, mirušas 2001.gada 8.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar EDVĪNA PĻAVARĀJA, dzim.1931.gadā, dzīv. Ventspilī, Poruka ielā 13-69, miruša 2001.gada 6.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ATA PĻAVARĀJA, dzim.1959.gadā, dzīv. Ventspilī, Virves ielā 27, miruša 2002.gada 7.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIJAS BĀLIŅAS, dzim.1932.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Baldonē, “Norās”-8, mirušas 2002.gada 15.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2003.gada 7.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA ADIKĻA, dzim.1938.gadā, dzīv. Rīgā, Kvēles ielā 15/9-15, miruša 2002.gada 11.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar OĻEGA VĪGANDA, dzim.1953.gadā, dzīv. Rīgā, Kastrānes ielā 3-51, miruša 2002.gada 14.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IRINAS GRIGORJEVAS, dzim.1949.gadā, dzīv. Rīgā, Ilūkstes ielā 34-115, mirušas 2002.gada 14.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ROBERTA OZOLIŅA, dzim.1918.gada 29.augustā, miruša 2001.gada 3.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANDREJA ANDREJEVA, dzīv. Rīgā, Mores ielā 7-45, miruša 2002.gada 5.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LARISAS ARTEMJEVAS, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Rododendru ielā 3-91, mirušas 2001.gada 14.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ARNOLDA PĒTERSONA, dzim.1906.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Stopiņu pagastā, “Auros”, miruša 1996.gada 26 aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2003.gada 7.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS PĒTERSONES, dzim.1903.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Stopiņu pagastā, “Auros”, mirušas 2001.gada 9.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2003.gada 7.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ĒVALDA KALNIŅA, dzim.1923.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 48-20, miruša 1999.gada 19.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar 2002.gada 20.februārī mirušā VALDA LŪRA, personas kods 2211XX-XXXXX, atstāto mantojumu. Aicinām visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, pieteikt tās Rīgas Kurzemes rajona tiesā līdz 2002.gada 28.novembrim. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

2001.gada 30.septembrī mirusi SKAIDRĪTE PĀRUPE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Kungu ielā 20. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AJITAS LŪSES, dzim.1925.gadā, dzīv. Rīgā, Silciema ielā 15/3-42, mirušas 2002.gada 30.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar BORISA IZVESTNIJA, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Carnikavas pag., “Saulēs”, miruša 2001.gada 26.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2003.gada 10.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MINTAUTA UŽANA, personas kods 0903XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Gaigalas ielā 21-42, miruša 2001.gada 13.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar 2001.gada 6.septembrī mirušā VENIAMINA CEĻIKOVA, p.k.1112XX-XXXXX, atstāto mantojumu. Aicinām visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, pieteikt tās Rīgas Kurzemes rajona tiesā līdz 2002.gada 28.novembrim. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar ANNAS FEDORUKAS, dzim.1946.gada 21.janvārī, dzīv. Daugavpilī, Lielā Dārza ielā 69-1, mirušas 1994.gada 28.jūnijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar OLGAS IGANES, dzim.1927.gada 28.oktobrī, mirušas 2002.gada 22.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2003.gada 20.janvārim pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2002.gada 7.jūnijā mirušās AUSTRAS PAVĪTOLAS mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesā atrodas civillieta sakarā ar AIJAS PANKINAS, dzim.1934.gadā, mirušas 2001.gada 30.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās Rīgas Kurzemes rajona tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina JURIJA ONUFRIJEVA, dzim.1928.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas raj., Kombuļu pag., s.Zubri, miruša 2002.gada 20.aprīlī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc sludinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rēzeknes tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā BROŅISLAVA ANČUPĀNA, dzim.1937.gadā, dzīv. Rēzeknes rajonā, Verēmu pagastā, “Kalnuančupānos”, miruša 2001.gada 21.novembrī, mantojumu. Personām, kurām ir iebildumi vai tiesības uz atstāto mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MIHAILA MALČUNA, dzim.1947.gadā, dzīv. Jūrmalā, J.Pliekšāna ielā 40, miruša 2002.gada 3.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Alūksnes rajona tiesa uzaicina trīs mēnešu laikā no šīs publikācijas pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 28.07.2002. mirušā JĀŅA RUKMAŅA, personas kods 2406XX-XXXXX, dzīv. Alūksnē, Jāņkalna ielā 49 II 29, mantojumu - dzīvokli. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina HELMŪTA BIRJĀŅA, personas kods 2002XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, Artilērijas ielā 3-26, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Rīgas Centra rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Ja tiesības netiks pieteiktas uzaicinājumā noteiktajā termiņā, iestājoties šim termiņam, tās tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar OĻEGA MATJUŠIČEVA, dzīv. Rīgā, Jēkabpils ielā 15/17-7, miruša 2002.gada 8.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 26.septembrī Rīgas Kurzemes rajona tiesā tika nolasīts KONSTANTĪNA BOGUSLAVSKA, personas kods 1012XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Imantas ielā 3b-16, miruša 2002.gada 5.martā, 1986.gada 12.jūnijā sastādītais testaments. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA RUBCOVA, dzim.15.07.1951., dzīv. Rīgā, Salaspils ielā 12/3-14, miruša 21.11.2001., mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā 2 mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURIJA MIČURA, dzīv. Rīgā, Avotu ielā 2-1a, miruša 2002.gada 15.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA PETUŠKOVA, personas kods 1404XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, Imantas ielā 3c-31, miruša 2002.gada 9.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar BROŅISLAVAS BROKAS, dzim.1927.gadā, dzīv. Maskavas ielā 260/7-64, Rīgā, mirušas 2002.gada 26.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesā, 213.zālē, 2002.gada 15.oktobrī pulksten 10.30 tiks nolasīts pils. VOLDEMĀRA KRIEVA, miruša 2001.gada 1.decembrī Cēsu raj., Raunas pagastā, testaments. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai apstrīdēt testamentu, vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai līdz 2002.gada 2.decembrim. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AUSTRAS GUTĀNES, dzim.1922.gada 23.janvārī, dzīv. Jūrmalā, Miera ielā 17, mirušas 2002.gada 29.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesā, 213.zālē, 2002.gada 10.oktobrī pulksten 10 tiks nolasīts pils. NELIJAS SILGAILES, mirušas 2002.gada 2.augustā Cēsīs, testaments. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai apstrīdēt testamentu, vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā no testamenta nolasīšanas dienas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS STAŅAS, p.k.0210XX-XXXXX, dzīv. Blaumaņa ielā 7-4, Valkā, mirušas 2002.gada 2.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā sešu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NADEŽDAS ALAUKSTAS, dzim.1951.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Babītes pag., Jūrmalas ielā 15-1, mirušas 2000.gada 20.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2003.gada 7.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar TEKLAS STRAUMES, dzim.1933.gadā, dzīv. Rīgā, Katrīnas ielā 10-9, mirušas 2002.gada 16.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 30.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 31.augustā mirusi JADVIGA PLATAČA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Garozas ielā 32-36. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums par atklājušos mantojumu pēc VIKTORA PAVLOVA, dzim.1939.gada 22.novembrī, miruša 2002.gada 16.maijā, dzīv. Limbažu rajonā, Salacgrīvā, Atlantijas ielā 1a-12, nāves. Uzaicinām visus, kam kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz atstāto mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina NIKOLAJA MUIZNIKA, dzim.1952.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas raj., Bērziņu pag., miruša 2001.gada 29.decembrī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina ĀDAMA BORISENOKA, dzim.1936.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas raj., Indras pag., miruša 2001.gada 20.jūlijā, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina JĀŅA MUĻĶA, dzim.1923.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavā, miruša 2002.gada 22.aprīlī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina MARIJAS RUKMANES, dzim.1940.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavā, mirušas 2002.gada 22.jūlijā, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar JADVIGAS STAŅEVIČAS, dzim.1926.gada 8.decembrī, dzīv. Daugavpilī, Martas ielā 3a-1, mirušas 2001.gada 9.maijā, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

2002.gada 4.aprīlī miris ARTURS LUSTS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Salnas ielā 7. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar PRASKOVJAS OBERTAS, dzim. 1907.gada 10.novembrī, dzīv. Daugavpilī, Sliežu ielā 80-6, mirušas 2000.gada 2.oktobrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Kuldīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA VEIDEMAŅA, miruša 1999.gada 22.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks dzēstas.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AIVARA OLAVA RUMKOVSKA, dzim.1941.gadā, dzīv. Rīgā, Meldru ielā 58-523, miruša 2002.gada 24.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 21.novembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA IVANOVA, dzim.1917.gadā, dzīv. Rīgā, Aviācijas ielā 19-33, miruša 1995.gada 22.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!