• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Komisijas līdzdalību "Rīgas ūdens" projektos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2002., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/66659

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Latvijas Bankas noteiktie valūtas un zelta kursi šajā nedēļā (16.09.2002. - 22.09.2002.)

Vēl šajā numurā

20.09.2002., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Komisijas līdzdalību “Rīgas ūdens” projektos

Rīgas dome ir saņēmusi Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā vadītāja Endrū Rasbaša parakstītu vēstuli, kurā skaidrota ES Komisijas attieksme pret iespējamo pašvaldības uzņēmuma “Rīgas ūdens” iesaistīšanu koncesijā.

Vēstulē E.Rasbašs informē, ka EK pamatos apsveic privātu finansējumu līdzdalību pašvaldības ūdens sektora attīstībā. “Komisija (DB/Regio/ISPA) jau ir piedalījusies dažos sabiedriskā un privātā sektora sadarbības projektos kandidātvalstīs, turklāt iesaistīšanās koncesijā pati par sevi vēl nenozīmē, ka koncesijas līguma gadījumā tiks zaudēts publiskais ES finansējums. Dabiski, ja ir iesaistīts publiskais finansējums, tas ir jāņem vērā, sagatavojot šo koncesijas līgumu,” uzsver E.Rasbašs.

Vēstulē apliecināts, ka Eiropas Komisija varētu finansēt ekspertīzi, lai noskaidrotu projekta perspektīvas un iespējamās sabiedriskā un privātā sektora sadarbības projekta formas.

“Ja Rīga vēlas izmantot šo iespēju sabiedriskā un privātā sektora sadarbībai, lūdzam jūs sazināties ar [Eiropas Komisijas] delegāciju, lai iegūtu sīkāku informāciju,” vēstules nobeigumā norāda E.Rasbašs.

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!