• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pakalpojumu apmaksas kārtību Rīgas pašvaldības mājās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.2002., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/66520

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Rīgas atbalstu Prāgai

Vēl šajā numurā

19.09.2002., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pakalpojumu apmaksas kārtību Rīgas pašvaldības mājās

Rīgas domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komiteja 16. septembrī akceptēja noteikumus par pakalpojumu apmaksas kārtību Rīgas pašvaldības dzīvojamās mājās.

Noteikumu projektā teikts, ka, aprēķinot maksu par siltumenerģiju telpu apkurei, dzīvokļa kopējā platībā netiks ieskaitīta balkona vai lodžijas platība.

Ministru kabineta noteikumos Nr.133 noteikto ūdens patēriņa ierobežojumu līdz 10 m3/cilv. mēnesī, ja mājas ievadā ir ierīkots kopējais ūdens skaitītājs, bet dzīvoklis nav aprīkots ar ūdens mērītājiem, sadalīs, 40% patērētā ūdens attiecinot uz karsto ūdeni, bet 60% — uz auksto ūdeni. Ja bez skaitītājiem ir gan māja, gan dzīvokļi, maksu par ūdensapgādi un kanalizāciju aprēķinās atbilstoši patēriņa normām, kuras ir noteiktas atkarībā no dzīvokļa labiekārtotības pakāpes.

Paredzēts, ka otrā stāva iedzīvotāji par lifta uzturēšanu un apkalpošanu maksās 25% no aprēķinātās maksas. Maksa par lifta darbināšanai patērēto elektroenerģiju tiks sadalīta proporcionāli iedzīvotāju skaitam, kuri to lieto. Noteikumi vēl jāpieņem Rīgas domei.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!